Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1702) cocka válasza kissgy04 (#1698) üzenetére


cocka
veterán

Hát tapasztalataim szerint az OTP csak kész számlacsomagokban tud gondolkodni.

Szóval a régi rendszer szerint vagy sima Lakossági folyószámlád van, vagy pedig elektronikus számlacsomagod. A kettő egyszerre nem lehet, mert más az elektronikus havi díja. Ha jól tudom 1390 Ft/hó. A másiknak meg asszem 270 Ft/hó.

Szóval sakkozd ki, hogy melyik van neked jelenleg, mert kétlem, hogy a kettő egyszerre. Ilyen fajta rugalmasságot nem feltételezek az OTP-ről. Ez az egyik.

A másik, hogy ha van OTP-s Visa Electronod, akkor azt tudod használni interneten, igaz az csak forint és dollár alapú kártya.

Elektronikus számlacsomagban elvileg 3 számlát kellett, hogy kapj. Van egy normál folyószámla egy gagyi Maestroval, amit természetesen nem fogsz tudni neten haszálni, van egy elkülönített kártyaszámla a webkártyához (Mastercard), amit csak interneten tudsz használni és van egy megtakarítási számla. -> Ehhez nem jár kártya, a megtakarítási számla amúgy sem azért van, hogy költsd róla a pénzt. :)

Szóval a legvalószínűbbnek még azt tartom, hogy eredetileg ezt az elektronikus számlacsomagot kérted, csak később lecserélted a Maestrodat Visa Electronra, vagy egy sima lakossági számlát nyitottál Visa Electronnal, aztán később átszerződtél az elektronikusra, mikor még át lehetett. Melyik az igaz? Mert ami írsz, az elég zavaros.

A webkártyádat tudod regisztrálni a paypalon, csak mielőtt használod ne felejtsd el aktiválni, az aktiválást követően pedig a netbankban a 7×24 órás kártyák közti azonnali átutalás opcióval tudsz pénzt a webkártyaszámlára átvezetni. Vezess át pl. 600 Ft-ot, aztán add hozzá a paypalon a kártyát. Onnantól sima ügy. Már ha középfokú angol nyelvismerettel rendelkezel. :P

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.