Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Hát én is pislogtam, hogy miva... amúgy hozzáadtam annó, csak nem verify-oltam... de regivel fizettem mindig, mert azt látom, hogy 4087 végű, az új meg a 0227 végű...
(jó hát most ugyebár várom a 3jegyű kódot számlatörténetben... aztán lesz előrelépés)
Ám megnéztem utoljára így PayPal-t használva 2016.Febr.28 volt...
2016.Febr.08.-án meg 600€-ért vettem DJI honlapjáról drón-t... lejárt kártyával!
(megyek OTP-hez, hogy há lejárt kártyámmal volt jogosulatlan használat! Chargeback!Jó vicc, nehogy valaki komolyan vegye)
Meg egész Februárban a lejárt kártyával azért csináltam rendesen a forgalmat...
(csak ez a pár nap kapásból 300$... jó tény, itt nagyon eleresztettem magamat Febr-árba, rendesen le is gatyásodtam!)
-
Pikachu24
aktív tag
Nem találom :/ Gmail kereső funkciót használtam.
Gondolom ez nem az:
-----------------------------------
What To Do Next
-----------------------------------Please log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to
provide this tracking information.-----------------------------------
Deadline: 2/16/2016 Így keressem
-----------------------------------Log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to provide
proof of delivery before 2/16/2016.If we do not hear from you by 2/16/2016, the case will be closed.
-----------------------------------
Transaction Details
----------------------------------- -
Pikachu24
aktív tag
Nekem is jó. Mennyi ideig lehet max nyitva egy dispute? Egy idő után megnézi a TN-em a paypal is?
-
válasz
Silious #22042 üzenetére
Valamit nem jól értelmezel.
A visszatérítés –refund- ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor a kártyához tartozó bankszámlára. Ezt te nem tudod szabályozni.
A refund, ha az eladó ténylegesen úgy küldte, a Paypal történetben zöld Refund-ként van címkézve, abból nem von le semmit a Paypal.
A deviza mennyiséget továbbítja.
Az hogy a bankod a pénzt a vételi árfolyamon könyveli le, előtte pedig te az eladásival fizettél és ezért veszítesz az árfolyam különbséggel, megint nem tudod befolyásolni.
Ha az eladó a visszatérítést Paypal pénzküldéssel küldi és téged állít be a költségek viselőjének, vagy nem veszi figyelembe a jutalékot és csak pont a vételár összegét küldi vissza és ezért kapsz kevesebbet, ezt neked kell az eladóval a küldés előtt tisztázni. -
Silious
tag
Sziasztok!
Paypal-on azt hogy tudom beállítani, hogy ha kapok vissza pénzt, tehát paypalra érkezik pénz, azt ne utalja egyből át a bankszámlámra?
Sajnos többször van, hogy 1-2 dolláros rendeléseim nem érkeznek meg, és ha refund-ot kapok akkor mire ide-oda utalgatja a rendszer eléggé sok elvész belőle. -
válasz
Pikachu24 #22040 üzenetére
Na ez jó kérdés.Az a probléma. hogy a visszaküldés Magyarországra vámeljárást igényel ott is, hogy az ottani Posta miként rendezi, azt a Postánk ügyfélszolgálata tudja meg mondani, küldeménytől függően 5-15 napig tartják és elméletileg azután visszaküldik a feladónak. De ennél többet nem tudok.
-
válasz
Pikachu24 #22038 üzenetére
Egyszerűen nem hiszem el hogy a postás nem tudja, hogy Kínába milyen módon lehet kell küldeni.
Persze jobb ha az ember viszi a feladóvevényt, hogy elsőbbségi ajánlott és tértivevényes, de nekem még a postai zárás +költséget is ajánlgatni szokták. Fél évig tárolják a nyomkövetési számot, 30 DTS-ig a normál levél biztosított elvesztésre (9000 Ft), de ez nem veszett el. -
Pikachu24
aktív tag
Azt hogy van ott egy iroda épület honnan tudod? Google maps?
Hmm... Postai ár vissza térítés mikor is van? Bár az a baj hogy a postásaink nem nagyon fogják tudni a TN-t megnézni. Mondtam nekik hogy kéne követési szám is nem is nagyon volt fogalmuk róla hogy mi az, valakit fel kellet hívnia a postásnak hogy megkérdezze.
-
válasz
Pikachu24 #22035 üzenetére
Ők közölték veled az eladó regisztrációnál megadott címét. Ennek változás esetén a karbantartása nem a Paypal feladata, az eladónak kell átírnia.
Ez egy normális cím, van ott iroda épület, de hogy még ott van ez a cég azt senki sem tudja.
Address : JINXIU JIANGNAN 4 QI BUSINESS STREET, MEILONG ROAD, LONGHUA, SHENZHEN ott vannak cégek -
válasz
Pikachu24 #22029 üzenetére
Arra címre nem küldtem volna el. Ha nem kapsz bizonyíthatóan az eladótól címet, nem szabad elküldeni.
Ha ő ad címet és nem veszi át akkor vita esetén nálad a pont. Most mivel nem elég az hogy Kínában van, hanem át is kell vennie -kézbesítve legyen- akkor tekinti mind az eBay és a Paypal teljesítettnek a visszaküldést. -
Nézzétek már meg, hogy a Case Report-nál mától visszamenőleges 2 hónapig elő jön-e valami. Mindjárt belépek és írom, hogy nekem jó-e.
-
Pikachu24
aktív tag
Kurva ideges kezdek lenni, elküldtem egy 9000forint értékű töltőt arra a címre amit ŐK(Paypal) adtak meg.
És azon a címen meg nem vették át, na most akkor mire is várok? És most nézem a dispute meg törölve lett.
Köszönöm Paypal 9000 Forintért kaptam egy nagy semmit!VW Te mikor nyitottad?
Biztosan munkaszüneti nap van és leállt pár szerver.....
-
VW
aktív tag
Köszönöm,de inkább kérdezek mint hülyeséget csináljak(nem vagyok benne biztos mi-micsoda)
Viszont a legdurvább,hogy újra bejelentkeztem,rányomjak a Escalate lehetőségre és eltűnt a nyitott vita!
Én nem zártam az biztos,és se a folyamatban lévő,se a lezárt vitáknál nincs nyoma
Ilyenkor mivan? Hova tűnt? Ki zárta le? Úszott a pénz? -
vandor01
senior tag
es raadasul!
belgiumba kerem a szallitast!
ceges geprol... a szerverunk meg spanyolban van!sok szegeny kicsi kinai tuti jol meg van zavarodva mikor csekkolnanak
en vagyok szamukra 100%os szemely: "standard anti-fraud check"
mult honapban is "eltancoltuk" ugyanezt... valszeg aprilisban is -
válasz
vandor01 #22015 üzenetére
Nem bírják felfogni, hogy egy magyar embernek is lehet angol kártyája. Ha az a primary akkor a pp részről jó.
Az hogy az kliensük az én 100%-os korlátozás nélküli PP accountomra a címnél azt írja -ami persze nem igaz- unverified és hasonló tartalmú e-mailt kaptam hogy igazoljam magam, rövid úton az volt az eredménye, hogy nem vásárolok tőlük.
Nem is kapnak olyan adatot a PP-től, hogy van kártyád vagy csak PP egyenleged van vagy nincs számlád és más adatot, csak a címet és a PP azonosítót.
Ha számlát adsz hozzá a PP fiókodhoz, attól még a címed unverified lehet. -
vandor01
senior tag
koszi...
altalanos ellenorzes volt GB felol
ha kartyaval fizettel akkor csinald ezt
ha PP-el fizettel akkor csinald azt...
mivel PP-s fizeteseim GB fele "compelet" statuszban vannak
nem talaltam semmifele extra verify-t a PP-s kepernyon...mivel kuldtek hasznalati utmutatot, hogyan kell szamlat hozzaadni a PP-hez
szoval gondolom orulnenek ha 100%-os lenne a PP-s regem....
de az meg nem sikerult a lenti indokok miatt
elobb utobb csak megoldodik
Hungary nationality, + angol bankkartya + angol cim + angol szamla?kuldtem nekik a szokasos kitakart utlevelet + kartya scan-t
azt nem HOLD oljak rendelest... -
Nem értelek, mit írjunk? Az ingyenes SMS belépési védelem esetén a PP fiókod védve lett volna. A Gmail az nem.
Nem a Paypal fiókodat törték fel. Nagyobb esélye van a géped elleni hacker támadásnak vagy illetéktelen személy hozzáférésének.
Mikor belépne valaki a nevedben és megváltoztat bármit is, az eredeti e-mailedre megy értesítés, ha az e-mail változik akkor arról is.
Azon elgondolkoztál miként fértek hozzá az azonosítódhoz és a jelszavadhoz?
Az utóbbi időben a gmail-nek is volt feltörési problémája, azon kivül a böngésződ szinkronizációja (azonosítók, jelszavak) is lehet probléma, ahhoz is hozzá lehet férni
Ezt írtad: jelszó visszaállítással be tudtam menni a Gmail-omba akkor azt törték fel. -
válasz
menyhartlevi #22002 üzenetére
Ennyit írtam a keresőbe: OTP deviza árfolyamok
Ez az első link amit felad.
Mozgasd a képernyőt felfelé és itt Árfolyamok.
Az OTP-d Deviza eladási árfolyammal terheli a számládat vétel esetén.
€ 313,91
$ 281,28Paypal árfolyam
Belépsz
PayPal balance-ra katt
Manage currencies-katt
és Payment conversion
€ 324
$ 291 -
válasz
stumpjumper #22003 üzenetére
Mivel a banki utalási rendszer éppen nem müxik, igen. Azok a bankok ahol a bankon belüli utalás ünnepnapokon is megy, arra ez nem vonatkozik.
-
VW
aktív tag
Üdv!
Paypal-nál nyitottam vitát a Tinydeal-el szemben,hogy a német raktárból küldött telefon nem érkezett meg 1 hónap alatt sem. TD türelmet kért majd még 1hetet és ígérte ha addig sem jön meg a csomag rögtön visszautalja a pénzt. Én együttműködtem,letelt a hét.Ma írja hogy visszautalja a pénzt ha megkapja a csomagot amit küldtem?!(ez újabb időhúzó trükk vagy nem tudom)
Válaszoltam,hogy én nem küldtem semmit,nekem nem jött meg a csomag amit feladtak.
A vita 22-én zárul automatikusan.Mivel tudom előbb zárni,és kérni a PP döntését az ügyben?(már nem látom értelmét tovább levelezni) Esetleg várjak az automatikus zárásra,hogy jobb? Köszi -
huan
őstag
Sziasztok!
Feltörték a Paypal-fókomat és a hozzá tartozó Gmail-fiókomat, majd jelszót változtattak és vásároltak a nevemben, majd törölték a Paypal-fiókot. Mi a teendő ilyenkor? Írtam a Paypal-nak és annak a helynek, ahol vásároltak, mert jelszó visszaállítással be tudtam menni a Gmail-omba és láttam a műveleteket.
Mit javasoltok a rendőrségi feljelentés mellett? -
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok!
A hosszú hétvége lassíthatja a az utalást? Tegnap reggel utaltam a paypal számlámra pénz és még nem érkezett meg.
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Rendelnék egy telefont és Paypallal fizetnék. Gondolom jobban járok ha átállítom arra, hogy a bank váltson, ne a PayPal. Azt meg tudjátok mondani pontosan mennyi a különbség? Van valami honlap, ahol meg lehet nézni az aktuális árfolyamot erre az esetre? OTP-nél vagyok.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest