Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) Har_melin válasza Scale (#1949) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A profik lehet, hogy majd kijavítanak, de szerintem itt nincs értelme az ALD-nak. Nincsenek + crit chance node-ok, márpedig shock-hoz magas crit kellene vagy olyan lightning spell, amelyik automatikusan ezzel jár. A plusz elemental dmg nem ilyen.

Lehet azzal érvelni, hogy így kiegyenlítettebb a karakter a resistes/immune szörnyekkel szemben, de szerintem ez is tévedés. A FP az aktív resistjét töri át, vagyis egy 30-as FP érték akkor is 45-öt csinál egy max.75-ös res-ből, ha esetleg a nominálisan nagyobb érték állna mögötte. (Nem tudom, szörnyeknél lehet-e ilyen, PVP-nél igen, mondjuk egy 120-as FR a cuccokból és passzívokból.)

Én biztosan inkább a FP-t használnám. Azt a három pontot, amit a Static Blow-ra költ (nem beszélve arról, hogy mikorra jut oda, merci legvégére vagy még akkor sem?) vagy az Elemental Dominion utáni három tűzsebzésre (+31% fire dmg, + 15% FR) vagy a witch másik ágának az elején lévő mana/life node-okra tenném (+20% max mana, +12%max life, +20% mana regen). Talán inkább az utóbbira, lévén hogy az EB, a MOM és az AA is mana igényes, a +12% life pedig az egyik legmagasabb.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.