Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz Alendaar #1595 üzenetére
Máshol is vigyázni kell, mert pl. a Cavern of Anger-nek már majdnem a végén, ahol már felbukkannak a "kincsek" a padló textúráján egyszer csak előugrott egy unique boss, gondolom az egyik a 60 újból. Eddig azt hittem, ezek csak a Vaal pályákon jelennek majd meg vagy így trezorhoz kapcsolódóan, de ezek szerint nem.
Mindegy, átjutottam Act2-be (mint ha Merveil első állapotának változott volna a grafikája?), de most megyek majd vissza a Ledge-re farmolni, mert annyi kék-sárga cucc esett az ilyen műsoron kívüli bossokból, hogy tele van egy fél ládafülem azonosítatlan tárgyakkal, kifogytam a tekercsekből.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
v-paci
aktív tag
Egyébként mi ez a Searing Bond őrület mostanság? Szinte minden második stream-en ezzel nyomják
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
pethYeti
addikt
Van valami magyar guild?
-
scar07
tag
Nah végre volt egy kis időm kipróbálni az új ligát. Hát........ ez eszméletlen
Ezek a corrupted mapok és ezek a box-ok Tiszta "map" fílingje vanÁt is variáltam az előző buildem és ez lett belőle [link]
Wings of entropy-val használva (Cyclone+discharge kombót szeretném kipróbálni)
Vmi építő kritika? Ne kíméljetek
[ Szerkesztve ]
-
Alendaar
tag
Vaal gemek miben jobbak a simáknál?
-
-
félisten
-
HZoli87
veterán
Ha már úgyis a vaal gemekről van szó, nem nagyon értem a működésüket. Addig használhatatlanok, míg fel nem "töltődnek". Átmegyek egy másik mapra, akkor megint nem tudom őket használni. Vagí csak a corrupted mapokon működnek megfelelően? Vagy hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A maraduerem egy kalap szar lett, egy métert nem tudok haladni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
válasz HZoli87 #1612 üzenetére
Én úgy láttam (de lehet, hogy tévedek), hogy két map között elvész a feltöltődés (ugyan úgy, ahogy egy shrine-ból rajtad lévő buff is), ha csak a városba mégy vissza (akár waypointtal, akár portállal), akkor nem.
Közben felkerült a wiki-re a drop Vaal gem-ek listája, e szerint a pályákon csak néhány féle eshet, így nem meglepő, hogy már három ST-m van. Sajnos ez azt jelenti, hogy a csereértékük is nulla lesz. Az viszont még nem egyértelmű nekem, hogy Vaal orb-bal bármilyen gem átalakítható? A leírtak alapján szerintem igen, de nem láttam még rá példát.
-
v-paci
aktív tag
Hát szemét egy játék lett ez a PoE. Elég "vicces", amikor berakja a Bladeback Guardiant low level karaktereknek... két meelee karakterem halálozott el a 360 fokos incinerate(?)-nek hála.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Nordic
Közösségépítő
Nem rosszak ezek az új bossok, csak megint az van, hogy melee karaktert nem éri meg csinálni, mert a bossok 90%-a lazán 1hitel. Kétfajta melee kari életképes, a max blockos, illetve a high evasion-os. Ha ezek egyike nincs meg, akkor kb azonnal törölhető a kari, mivel hiába van high armorod, ha a bossok egy crittel átütik. Én pl merciless a1-ben abbahagytam a melee karimat, mert pont ez utóbbiba esik. Armorból van 39% dkg reduction-om, + 4 endurance charge, ami +16%, és ilyen 1-1,5k dmg-ket kapok be a bossoktól. Ezzel az egy dologgal nem tudok kibékülni, amióta ezzel a játékkal játszom...ha nincs űbertáp geared, akkor a melee káros halálra van ítélve hc-n.
-
Har_melin
addikt
Ez érdekes, pont nemrég néztem egy részletesebb build leírást, ahol a szerző nagyon meggyőzően fejtegette, hogy mennyire jó az Iron Reflex, mert inkább sebződjön biztosan, de csak keveset, mint hogy egyből agyonvágják, ha nem sikerül a kitérés.
Pillanatnyilag nem érint, a két új karim mind range, de a normál IB-DS marauderem is ebbe az irányba ment, ez egy új info volt most.
Más: Vaal pálya szívatás: a pálya végén egy sárga láda, az egyik jellemzője, hogy lefagyaszt, a másik, hogy feléleszti a közelben lévő szörnyeket. Nem gond, mindet elcsaltam előtte jó messzire, senki sincs a környéken. Kivéve a boss hulláját...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Har_melin #1617 üzenetére
Ezt a hatalmas dmgt én az új bossokra értettem. Egyszerűen szenvedés melee karakterekkel leütni őket, mert nem bírod magad life leech-el sem életben tartani, bár ehhez köze lehet a megváltozott leech mechanizmusnak is. Az meg megint más tészta, hogy ha olyan bossba akad az ember, mint a korábban említett incinerate-s boss.
-
félisten
Sperctral scion armoros, vagy evasionos? Mármint melyiket rdemes? Evasionos karaktert még nem csináltam.
-
félisten
válasz Plazmacucci #1619 üzenetére
Végre nem csak akkor esnek jó cuccok mikor már nem érdemes használni... [link] Giant crab.
-
pethYeti
addikt
Engem a desync akaszt ki, ütök 4-et, aztán 5 sec múlva látom hogy állok egy helyben egy másik ponton. Viszont marha nagy mákom volt és elég brutál kis geart összeszedtem, úgyhogy csak ezeken az eldugott mappokon szívok néha.
Esett egy windscream, úgyhogy most enfeeble tamporal-chains course kombóval eléggé lefogom az ellenfeleket.
Meg a tabula-t elcseréltem egy Dream Fragments-re ami igen jól jön
Remélem majd 1.1.1 kicsit balanszolja a mappokon lévő bosokat mert némelyik tényleg elég vicces, hiába van szinte max rezisztem, elkezd valamit hányni és beutál gyorsan leszívja a hp-mat.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #1619 üzenetére
Az evasionos karakter alapja az Ondars Guide, valamint az Acrobatics. Az előbbi dupla esélyt ad a projectile-k elkerülésére(50% evasionnál nem tudnak meglőni), az utóbbi meg dodge chancet ad a melee attackra. Viszont ez felezi is az armorod, így eléggé fájni fognak a physical alapú spellek( pl. Perpetus, vagy az evangelistek robbantásai).
-
félisten
-
pethYeti
addikt
Már több mindent vettem úgy hogy poe.xyz-n kerestem rá a dolgokra, ha azt akarom hogy az én cuccaim is megjelenjenek ott akkor csak a fórumon létrehozok egy shopot és behuzogatom oda az eladandó dolgaimat? Valamint beárazni hogy tudom?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz pethYeti #1624 üzenetére
Igen, mivel a poe.xyz a fórumot listázza ki.
(#1623) Plazmacucci : nem tudom...nekem eddig egy evás karim volt, Nemesisen a Split Arrow-os Ranger. El tudsz menni maraudertől az ondar-ig az biztos. Az hogy az Acrobatics megéri-e az már más kérdés(mert ugye az arra elköltött pontokat lehet dmg-re vagy armorra/life-ra költeni).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Megnéztem a három legfejlettebb normál karakteremet (egy 49-e ST-DS scion, egy 32-es IB marauder meg egy szintén 32-es RoA ranger) mindegyik játszható maradt. Sőt a rangernél még hálás is vagyok a resetért, mert az elején nagyon elszúrtam, egy csomó crit node-ot felvettem, és folyamatosan kínlódtam vele. Most hagytam a fenébe őket és inkább a sima +% bow vagy projectile sebzéseket vettem fel, sokkal kellemesebb.
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
-
dunc
nagyúr
Sziasztok act 2 be szereztem két tárgyat Baleful Gem, és Maligaos's Spike, ezekel mit kell csinálni? Mert az adott területen nem találok semmit.
-
Har_melin
addikt
Arra gondoltam, hogy indítanék egy egykezes+pajzsos karaktert, inkább közelharcra, mint spellekre optimalizáltat. Ha lehet, akkor inkább duelist vagy templar, mert marauderem már van, de végül is mindegy. Viszont amit eddig találtam és érdekesnek tűnt, az szinte mind a BoR köré épült, márpedig 60-100 exaltba kerülő cuccokkal elvből nem foglalkozom.
Ha van valakinek linkje egy softcore, végig az elejétől a végéig normálisan játszható (megint csak az én hülyeségem, de nem érdekel olyan karakter, amelyik 80+ fölött kezd jó lenni, addig nyűglődés), solo buildhez, akkor ne kíméljen!
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Imádom ezt a PoE-t amikor a droppal trollkodik. Nagy nehezen vettem egy bow-ot levelinghez 2,5 chaos-ért, erre 10 percre rá Cruel Ledge-n droppol egy jobbat egy fehér mob-ból... Ezért nincs soha currencym elég
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #1636 üzenetére
Nem okvetlen olcsó kell, de nem megfizethetetlen. Azért nem fogok hónapokig farmolni, hogy esetleg összegyűljön annyi, amennyi egy bizonyos cucchoz kell, mert anélkül viszont játszhatatlan a build. És itt nem csak a fegyverről van szó, hiszen pl. a BoR nem is fegyver. Mint korábban írtam én talán heti 10-12 órát játszom, a szórakozásért. Ha órákig kell farmolni csak azért, hogy egy bizonyos orbból gyűjtsek, az nem szórakozás, hanem meló, kell a fenének.
Pl. az IB-s marauderemnek ha majd ott fogok tartani, akkor lehet, hogy megpróbálok venni egy Marohi Erqui-t, mert az az ideális, de a build játszható bármilyen, magas +%PDMG kétkezes fegyverrel, nem vagyok ehhez kötve. (Arról nem is beszélve, hogy 5-10 exalted-et még esetleg összefarmolok, de 50-100-at soha.
-
scar07
tag
válasz Har_melin #1639 üzenetére
50-100 Ex-et nem is abból szednek össze h esik a mapokon 100 Ex, hanem h esik egy jó item és azt eladják, valamint craftolnak fasza itemeket, amiket szintén eladnak, mert ugye a legjobb itemek nem estek hanem csinálták őket, az előző karim egy 2h mace mara és level 80 ig játszottam vele teljesen jó volt, viszonylag lazán haladtam vele és kb 5 exaltot költöttem rá abból 3-at a fegyver vitt el ami nem is unique hanem sima rare, a maradék kettő meg arra h 6 s 5 l re craftoljam a fegyvert.
Szal fel a fejjel az olyanok mint mi, akik keveset játszanak azok is simán tudnak haladni egy jó buildel és egy kis szerencsével
-
Har_melin
addikt
Pont erről beszéltem, hogy csak olyan build érdekel, ami ezzel számol, nem pedig azzal indít, hogy szükséged lesz hozzá az egyik legdrágábban beszerezhető unique-ra. Nyilván ha véletlenül esni fog egy BoR, akkor örülni fogok neki, mint majom a farkának és lelkesen kipróbálom a rá épülő buildeket.
Egyébként lehet, hogy csak a megszépítő messzeség, de mint ha a Domination-ban nagyobb lett volna a unique sűrűség, vagy én voltam nagy mázlista. Két karakterel vagyok túl Act1-en (ráadásul most van egy csomó trezor is) és emlékeim szerint ennyi játék után az előző ligában már volt vagy három barna cuccom, most meg egy sincs.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
A droprate nincs buherálva, teljesen random. Nekem nemesisen minden új karival esett legalább 1ex...most meg chaost se találtam még. Vagy van RNG droppod ,vagy nincs ez ilyen egyszerű.
-
Alendaar
tag
Nekem még a sárga strongboxok is csak szemetet dobálnak.
Alacsony szinten legyőzhetetlen Uniq mobok a Vaal területeken...
Kezd nagyon tele lenni a tököm az egésszel! Nem az a gondom, hogy nem esnek tápos junik cuccok, de hogy 30. szintig nem kapok egy használható cuccot sem, az azért durva!
Most 6k a Dio3, lehet kipróbálom; smart drop-ra nagyon kíváncsi vagyok![ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Aki nem akarja lelőni a poént az ne nézze meg.
SPOILER ALERT!!!
Queen Atziri killMindenesetre tanulságos...kíváncsi leszek mikor lesz meg egyáltalán az első kill invasion ligában, mert ez a kill full perfect gearben sikerült sima softcore-on.
-
mclord
aktív tag
melyik skill ez a pörgős effekt?
Valami harcos castot akarok építeni, és keresem melyik gamesek lennének jók , mindig varázsló fun voltam ezért nem hiszem a legsikeresebb küldetésem lesz
Ha persze tudnátok tuti kombókat ajánlani azt is megköszönöm
[ Szerkesztve ]
''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''
-
Har_melin
addikt
Kibicnek semmi se drága, de nekem úgy tűnik, hogy a nyilván brutális támadások dacára is elég "játékosbarát" a harc.
Úgy értem többször is volt két-három másodperces "szusszanása" a karinak, amikor az ember egy kicsit összeszedheti magát. A nagy erejű támadások is mindig ilyen pihi után és jól felismerhető "felvezetéssel" történtek, vagyis aki rutinos, az rá tud készülni és használni az eltervezett taktikát. A folyamatosan áramló áldozatok pedig (akik úgy tűnik, nem foglalkoznak a játékossal) tápolják a leech orientált karaktereket.
Félreértések elkerülése végett: nem lebecsülöm a nehézségét (én garantáltan ki fogok fogyni a tleportokból, mire végzek vele, ha egyáltalán), csak úgy látom, adnak esélyt azoknak is, akik nem tudnak tíz ujjal vakon kombókat nyomkodni.
Hülye kérdés: minden nehézségi nehézségi szint végén meg lehet ölni? Vagy csak Cruel Act3-ra gyűjt össze az ember annyi töredéket, hogy eljusson hozzá? (Ma végre nem gem-et dobott az egyik Vaal pálya, hanem a map room-ban használható darabkát.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest