Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16750) D4v3 válasza tomazin (#16736) üzenetére


D4v3
őstag

Flaskokra írtad, hogy van más, azokat nem árt használni akkor, ugye tök könnyű craftolni őket, fehérből csinálsz 20%-as quality-t, trans és alter shardral megszerzed a kívánt prefixet, Einharral meg ráteszed a választott suffixet. Bleed, curse, freeze, amiket szerintem jó, ha le tudsz szedni bármikor.
Jeweleket cseréld mindenképp. Clear Mind jewel pl. sokat dobna, viszont a mana reg auráról le kell mondani, bár én mana poti és aura nélkül a storm brand mana leechével lazán elvagyok.
Fejest olcsón meg lehet úszni rare bone helmettel, amiből a Spiritual Aid marha sok +dmg-et ad a rajta levő minion dmg implicitje miatt.
Valamint egy Essence Worm és bele egy Wrath gem dob még hatalmasat a dps-en.
Rezekre meg figyelj ugye, hogy meglegyen a 75%, decoy totemet tanuld meg jól letenni és nagyon könnyen lehet darálni ezzel a buildel bármit.
Dagger vagy mace szerintem kb. egyéni preferencia, ha jobban bejön a pörgés, akkor használd azt és esetleg egy flame dast tegyél be, hogy tudj átugrani dolgokon. Mace esetén meg leap slammel tudsz mozogni egész gyorsan. Valószínűleg a mace-s út olcsóbb lesz.
Ha meg már dől a lé nagyobb mapokon, akkor szerezz be egy Watcher's Eye-t és az Inpulsa chest-et :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.