Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #17599 üzenetére
Igazából ezzel tudja, amit te linkeltél azzal "csak" magic-ké
(#17600) Badlof2k: Csak azért kérdeztem, mert van rá challenge, de ha 3 ugyanolyan típusú unique synthesis-es cuccot kell hozzá betenni, akkor sose lesz meg
(#17602) BoneDragon: Az oké, hogy neki az kell, csak te írtad azt, hogy azzal rare lesz, de a Transmutation-nel csak magic lesz, arra reagáltam.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
BoneDragon
veterán
válasz TrollBalint #17601 üzenetére
Ezzel Rare lesz, neki Tier 2-es map volt a kérdése ahhoz meg az kell amit linkeltem.
-
Pszicho
tag
válasz BoneDragon #17599 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Így már értem.Tier 6 vagy felette alchemy kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #17601 üzenetére
Melyik is az?🤔
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Pszicho
tag
Még egy kérdésem lenne, amit számomra teljes sötétség övez.
A Navalinál lévő silver coinért megvehető prophecy -k milyen funkciót szolgálnak?
Ha megveszek egyet jobb egérklikkel tudom használni, de mikor kell ezeket használni, vagy hol egy mapon belül és miket adnak?
Ha teljesítem az összeset mi a fő jutalom a végén? -
sirdond
őstag
válasz vvega30 #17595 üzenetére
+BoneDragon
MS build semmit nem változott előző liga óta (illetve de, Loreweave-t nerfelték kicsit, de az elhanyagolható), tehát bármelyik 3.5-ös build-et tudod használni és szerintem tökéletesen használható a ligában. Lvl 55 kicsit még kevés, majd később jobb lesz (korai szintekre inkább Consecrated Path szerintem sokkal nagyobb fun main skill egyébként, mint a MS) amikor dmg miatt a mana leech is működik rendesen, meg normális fegyverekt tudsz használni. Nekem volt grelwood shank-es, sword and board-os és nebuloch-os, champion és juggernaut is, legjobban a dual nebuloch juggernaut tetszett, de mindegyiknek van előnye és hátránya is. Howa-s nem volt, de az is tervben van.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #17604 üzenetére
Synthesise a Unique Item
Use the Synthesiser to synthesise a Fractured Unique item.(#17605) Pszicho: Az egy elég sokszínű dolog, adhat olyat, amivel jobban jársz, mikor használsz valami currency itemet (fegyverre, armorra), lehet olyan, ami bizonyos mapokon jöhet elő (ilyenkor a jobb oldalon lila felirat jelenik, amint belépsz a mapra) És lehet amolyan "rejtett", amit nem jelez ott, de egyszer csak kiírja, mikor teljesült.
Van olyan belőle, ami több szakaszból áll. Tényleg nagyon sok féle van. Van, ami semmi extrát nem ad, csak patkányokkal találkozol, vagy békákkal. Van amelyik azt tudja, hogy leölsz egy ellent és dob egy unique-t.[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #17608 üzenetére
Hm nekem ez ugy jon le hogy darabokbol all ossze mivel "Fractured" szal ky harbinger uniq szinten csak pl harom reszbol erted
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Badlof2k #17609 üzenetére
Ha 3 synthesis-es itemet beleraksz a Synthesier-be (szintetizátorba? ) akkor kapsz egy fractured itemet. (Igaazából egy rare item, ahogy én néztem) Ez alapján nekem az jött le, hogy azzal kell csinálni, csak nem világos, hogy 3 unique kell-e hozzá, vagy 3 rare is dobhat unique-t. (Esetleg elég-e, ha csak az egyik unique)
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #17610 üzenetére
Ami alapból esik az a fractured es ebből lesz a synthetized cucc.
-
Pszicho
tag
válasz BoneDragon #17606 üzenetére
Köszönöm.
Mai napra utolsó kérdésem.
Van egy "Whakawairua Tuahu Strand Map " nevű Tier 2-es map.Van a végén 2 boss.
Az első megölöm a másodikat lehetetlen.
Nagy kiterjedésű mágikus sebzése van, már tőle jóval messzebb is sebez és van rajta egy gúla, amin belül lehet csak sebezni, mindemellett még el is szalad és lehetetlen utolérni.
Hogy lehet az ilyen bossokat megölni? Jég sebzése is van.
Ha esetleg lefagyasztanám pár másodpercre, akkor sikerülhetne?
Milyen itemmel, varázslattal tudnám fagyasztani nagy valószínűséggel?
Más ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz sirdond #17613 üzenetére
Tornado Shot - Deadeye Ranger buildem van.
Nem is elkapni a legnehezebb.
A kellemetlen a nagy kiterjedésű sebzése.
Nem is látom a képernyőn és már sebez valami olyasmi varázslattal mint a nova, csak jóval nagyobb hatókörben. Blink arrow -al is próbáltam odateleportálni magam mellé, de semmi, meglógott, aztán elfogyott a hp- m.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Mirman #17611 üzenetére
Akkor kevertem, fene De arra gondoltam, amit te írtál
(#17616) la_cc : Pont ez volt a kérdés, hogy 3 unique-ból lesz olyan, vagy rare-nél meg van az esélye, hogy unique-t dobjon? (Mint az orb of chance-nél is van rá esély, hogy unique legyen)
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz BoneDragon #17593 üzenetére
Nézd meg Alkaizer kariját: [link] Már előző HC ligában is 100-as szintig vitte
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
vvega30
senior tag
válasz BoneDragon #17620 üzenetére
Én ezt követem. Kis eltéréssel.
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
SQX_Barto
addikt
Shaped Hideout
Kicsit snassz, de azert felkeltette az erdeklodesem
Foleg, hogy a Supporter Pack miatt "ingyen" lenne (persze azt a 200 pontot masra is el tudnam kolteni)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
vvega30
senior tag
válasz TrollBalint #17624 üzenetére
Junik tab? Lesz olyan?
-
TrollBalint
addikt
válasz vvega30 #17626 üzenetére
Sőt, már van is
-
vvega30
senior tag
válasz TrollBalint #17627 üzenetére
Milyen jó, hogy hétvégén vertem el a maradék 150 pontomat hülyeségekre
-
la_cc
addikt
-
sirdond
őstag
wow, nem rossz
ugyanitt: rip alch price
én mindig eladtam a crap unique-okat[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
A kérdés az, hogy ebbe minden cuccból csak egy fér? Pl. ha van egy legacy 1-2 socketes meg egy "butított" 6 linkes Loreweave akkor mindkettőt be lehet e tenni?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz San398 #17633 üzenetére
Közben ahogy olvasgatom a kommenteket, csak egyet lehet mindegyikből beletenni. Ez megint a gyűjtögetés hogy kinek mennyi unique cucca van meg a kollekcióból.(ha ez így marad akkor szánalmas)
-
sirdond
őstag
Synthesis Week 1: What we're working on
ami biztos javítva lesz a következő patch-ben:
- full inventory-val megpróbálva felvett item-ek nem estek ki a memory végén
- lesz delete memory opció (hurrá!)
- nagyobb körben lesz üres tér a bejáratok közelében (néha tényleg idegesítő volt, hogy 3 pakknyi mob ugrott a pofádba kapu nyitáskor)
- kesztyű enchantok jelenleg nem működnek (erre érdemes figyelni)
- veiled mod-ok néha nem azt unlock-olták, amire rányomtál -
la_cc
addikt
válasz BoneDragon #17635 üzenetére
+1, ez így bukó... Simán meg lehetne oldani a map tab stílusban és stack-elődnének.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
TrollBalint
addikt
Igazából (megnézve még egyszer a videót) ez a tab azért van, hogy amiket gyűjtögetsz (nem eladásra) azokat el tudd tenni (meg mutogatni másnak) Amiket eladni szándékozol, azt / azokat úgy is valami trade tab-ra rakod. (Persze ezt is lehet public-ká tenni, de itt nyilván nem ez a lényeg)
Mondjuk így már nekem se hiányzik annyira, bár én néha szoktam félrerakni egy-két cuccot, mert nagyon tetszik, de nem ér semmit, de azok többnyire elférnek egy fél tabon.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz San398 #17634 üzenetére
ráadásul eleve gubancos lesz, hiszen pl. a Volkuur Guidance-ből több variáció is van, akkor most csak az egyiknek lesz helye? sisak enchantnál megint ott van, hogy devotoból vagy Starkonjából általában nem csak egy gyűlik össze.
Ezzel együtt lehet, hogy beruházok rá, mert az összes eddig bespájzolt unique cuccom több, mint hat tabot foglal el, ez pedig olcsóbb, mint egy hatos tab bundle és könnyebben kereshető, ha valami kell. Az esetleges jobb duplumokat még mindig meg tudom tartani egy plusz tabon.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #17639 üzenetére
Van egyébként valami invisible slot (a videón nem igazán láttam működés közben), ahova azokat a cuccokat lehet tenni, amik már nem beszerezhetőek, ha jól értettem. Nem tudom, hogy amiből több verzió van, abból el lehet-e tenni mindegyik verzióból is e.
-
GICA666
tag
Sziasztok.
Megvettem az unique collection tab-ot.
Hát jó,csak ha v.melyik unique cuccból több van,csak 1-et rak be.
Különben jó.Áttekinthető,egyszerű.Köszönet a fejlesztőknek. -
sirdond
őstag
valaki válllal überlab carry-t (sc)? ha igen, mi az ára?
-
SQX_Barto
addikt
válasz GICA666 #17641 üzenetére
En reszemrol ezt a tabot kicsit "magamutogatasnak" erzem. De en nem regota jatszom, szoval nem sok ertelmes unique-om van
#sirdond: En meg a Mercy-nel vagyok, majd ismerost megkerem reggel, hogy toljuk le, Boss mar ketszer elkente a szamat (Bar akkor meg voltak hianyos resistjeim)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Nordic
Közösségépítő
Hát a magam részéről kurva nagy nulla lett ez a liga. Az még hagyján, hogy az új mechanika tele van buggal, de még rövid is, a loot meg hát... kb semmi. A nexusban nem lehet hosszabb run-t tartani, mert pl simán megviccel azzal a játék, hogy kijössz eladni a cuccokat, de vissza már nem tölt, hiába van charge a szigeten, azt írta ,hogy eltűnt. Az egyedüli ami bejött azok az új holy skillek, kb mindegyik jó, és van benne potenciál. A chaos skilleket nem néztem, de ott kb ugyanaz úgyis mint az Essense drain, csak 2 skill helyett egyet nyomsz, mert nem kell contagion. Nem hittem volna, hogy 4-5 nap alatt elmegy a kedvem az egésztől, és nem azért mert kiégtem(több mint 2 hónap kimaradt), hanem az új mechanika maga egy befejezetlen összecsapott dolognak hat nekem. Kicsit a Talizmánra hajaz, ott van plusznak, de minek. Csak azt nem értem ,hogy mi volt ezen 3 hónap fejlesztés? Amikor horribilis bugok benne maradtak magában a mechanikában?
-
Badlof2k
senior tag
válasz Nordic #17645 üzenetére
Szerintem meg betrayel volt lófütty uram. Egyedüli dolog ami zavar ha egy fragmentet szeretnék megszerezni az elején egyenest belerohanok a kék trutyiba es visszadob, ugyanakkor az általad emlitet kellemetlenségekkel én eddig nem találkoztam, akkor szoktam vissza menni a nexusba ha a kiépitet utam végére érek addig nem, lehet azért is. Az meg hogy mi tartott ezen ennyi időbe , valszeg nem csak ezen szögeltek az elmúlt hetekben
Akit érdekel Március 26 PS4 megjelénés
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Badlof2k #17646 üzenetére
Ehhez képest a Betrayal kiforrott volt, mert ott kb a dmg-el volt csak gond, amit visszavettek pár nap után. És azt toltam több mint 1 hónapig. HC-n liga elején még szeretnél minden rare cuccot felvenni, nem úgy futni a Nexust, hogy 10 szigetből csak kb a loot tizedét viszed ki, ha nem lehet visszamenni, akkor kb értelmetlen futni.
Volt egy javaslat redditen asszem ,hogy ezután tolhatnának egy 3 hónapos Legacy ligát újra. Egyrészt mert az kb no effort, másrészt akkor lenne 6 hónapjuk arra, hogy kényelmesen és rendesen balace-olják a játékot(pl melee buff), másrészt lenne idő rendesen megcsinálni az új ligát. Persze ez csak álom. Az elmúlt 2 évben nem volt olyan liga amit készen adtak volna ki...
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
Én is hosszabb kihagyás után kezdtem újra és nekem eléggé tetszik a játék mostani állása. A voidok tudnak eléggé durvák lenni és valóban gyorsan záródnak de ezt javítani fogják , más hibával és viszont nem találkoztam .
Másrészt ha az memory voidokat teljesen kihagyja valaki , akkor is van bőven elég tartalom már hogy élvezetes legyen egy liga . Legalábbis számomra mindenképp.
-
TrollBalint
addikt
nem akarnék olajat önteni a tűzre, de nem tudom nem-meg-jegyezni, hogy már a Betrayal előtt is írták, hogy dolgoznak a következő ligán. És most is úgy gondolom, hogy a csapat egyik része ezen dolgozik / dolgozott, a másik pedig a következőt készíti elő.
Egyébként nekem is bejön ez a liga, de nekem eddig az összes tetszett, a maga módján. Amúgy igen, a memory node-k (vagy mi a nevük) elég érdekesen működnek. Ha egy charge van rajtuk és bemész az elveszik, és ha visszajössz a Nexusba, akkor (bár ott marad a node) nem enged vissza. Ha minden igaz, kilépsz a karakterválasztó képernyőre és újra be, akkor visszaenged. (De azóta már jött néhány patch) Ellenben engem az jobban zavar, hogy ha nem teljesítesz egy egyszer használatos node-t, akkor az ott marad, de mire legközelebb mész már eltűnik. (Egész addig látni ott, amíg el nem indulsz a Nexusban, persze azt, hogy időközben eltűnt, már csak akkor vettem észre, mikor odaértem volna )
-
Badlof2k
senior tag
válasz Nordic #17647 üzenetére
Mindent is felvenni? Nekem valahogy nem esik annyi minden hogy igényem lenne erre persze én SCbe tolom HC nekem a lagg es betrayel ambush baromságai és offscreen kilő csak hogy két példa legyen felejtős , nyilvan az is igaz liga elején kell a gear főleg ha nem és nincs miből venni, de mint mondtam nekem nem zúdul annyira se a nexus runokba hogy bajom lenne ezzel màsrészt ahova kiépited az utad azokat a placcokat anyira futom amig a láda vagy memory módosító van azt amit közbe ölök esik ott összegyűlik Az persze igaz hogy az elmúlt pár ligába voltak igen kellemetlen mechanikák vagy túltolt dmg de kb egy két hét alatt ezt patchelték. Szal kb átérzem a dolgot mert Betrayelt egy két hétig toltam és leis raktam mert nem jött be nincs ezzel baj kell ilyenkos egykis szünet más játék aztán kövinél visszajönni
Balint.: Ami engem zavar hogy kb csak ugyanolyan kiosztasu memoriam van es nem tudok eppiteni utat eddig kb ketszer adott be negy utast , harom utas picit tobb , amit viszont nem akarnak belerakni hogy forgathatok legyenek viszont dolgoznak azon hogy torolhesd a tarolt memoriaidat ne kelljen csak azert leszaladni vagy lerakni hogy kitorold.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók