- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm

-
AeSDé Team
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Néztem ilyen visszahívós izét de az ingyen van, ha megadom nekik a számom?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, évekkel ezelőtt megvettem a Crysis Warhead-et és ma eszembe jutott hogy aktiválhatnám Originen, de nem engedi.
EA Value Games-es kiadás, narancs színű doboz, így néz ki:
Hogyan tudnám aktiválni?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Szerintetek kitilthatnak Originről azért mert őszi szünetben 2 naponta regelek egy új accountot hogy legyen free Titanfall-om?

(A fő accountomat nem szeretném elveszíteni) -
AeSDé Team
őstag
Ezt a megoldást inkább kihagynám, ennyi óra után nem akarom újra kezdeni az egész játékot. Köszönöm a segítséget

-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy ha már egyszer kijátszottam egy játék Game Time idejét, és az adott játék újra bekerül a programba akkor nem tudok vele újra játszani?
Tavasszal volt 2 nap Titanfall, azóta legalább 2x újra volt de egyik alkalommal sem tudtam játszani vele.
Nyáron volt 1 hétig ingyenes a BF4, azt is lejátszottam és most hiába ingyenes újra, csak a "Különleges ajánlat megtekintése" feliratot látom.Ezt szándékosan intézte így az EA vagy van rá megoldás?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
shadow1901
üzenetére
Ja elég beraknod a játékaid közé, ha úgy tartja kedved akkor karácsonykor is játszhatsz vele

-
AeSDé Team
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, de meddig van lehetőségem elindítani? Ha én most letöltöm, de két hét múlva indítom el akkor is elkezdi számolni, vagy kiírja nekem hogy már lejárt az akció? Majd linkelnétek azt a "számlát" ahol ezt leírják pontosan?
A lehető legtovább szeretném húzni, mert kb. még 1 hétig nincs sok szabadidőm, utána viszont órákat tudnék vele játszani. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! A Game Time pontosan hogyan számolja az időt? Ha én egy hét múlva indítom el akkor onnan lesz az 1 hetem? És ha 2 hét múlva? Most nagyon nem érek rá BF4-ezni, de később lesz olyan időszak amikor tengernyi időm lenne rá.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, van már megoldás arra hogy a Windows újratelepítése után ne kelljen újra letölteni mindent? Könyvtár megvan, játékok is megvannak, és hiába állítom be ugyan azt alapértelmezettnek, mégsem jön rá hogy már le vannak töltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs