Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oriic

HÁZIGAZDA

Na Uraim a véleményeteket kérném, illetve tanácsotokat, ugyanis történt ma velem egy furcsaság.

Február elején megvettem originen a Mass Effect 3-at(előrendelés ugye). Természetesen megjött a levonásról az sms, megjött az email is, hogy köszönik a vásárlást, és természetesen bekerült a játéklistámba a ME3. (szürkén persze, mert megjelenés előtt van)

Ezzel a vásárlással lenulláztam a számlámat ugye.(értsd: 0ft volt az egyenlegemen)

Hónap végén szokott lenni kb 13ezer ft levonás a számlámról, gondoltam most majd befizetem bankba, mert nincs pénz a kártyámon. Na ma reggel viszont jött az sms hogy a szokásos levonás megtörtént.

:Y

Na ez hogy lehet.

Megnéztem egy ATM-nél az egyenlegemet, és még 2 ezer ft maradt rajta a szokásos levonás után.

Na most hazajöttem, nézem neten a számlatörténetemet.

És meglepetésként az elmúlt másfél hónapra visszamenőleg nincs ott az hogy az originen vettem volna valamit. Na erre mondjatok valamit.

3 lehetőség van:

1.-Ingyen Mass Effect 3. (nebaz, :DDD )
    2.-Később vonják le a pénzt (de akkor miért jött sms, meg mail meg miért került be a listámba a játék?)
    3.-Hát igazából 3. lehetőség talán nincs is, talán az hogy se pénz se játék. ( na ez még viccnek is rossz. :) )

Vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák