Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Engem utál ez a Z16XER motoros Astra H.
Volt pár hete, hogy 2 telefon erejéig félre állva egy parkolóba ment a motor + klíma. Majd továbbhaladást követően kigyulladt az alacsony olajszint jelzés ( narancs lámpa ). Félreálltam, leallitottam, majd 1 perc múlva újraindítás és megszűnt. Ment szervízbe, ahol első szimeringet cseréltek.
Ezutánvoltunk a hétvégén Ausztriában. Minden rendben volt 7-800 megtett kilométerig. Majd hazaút előtt a parkolóban jarattam a klímát pár percig, hogy levigye a párát az ablakokról. Indulás után megjelent megint az olajszint jelző lámpa. Első benzinkútkoz kiálltunk, újraindítás után eltűnt a jelzés. Biztonság kedvéért 5 perc várakozás után nivopálcát megnéztem, min és max közötti olajszintet mutatott. Nehogy gond legyen vettem drágán olajat az osztrák kúton, belement 1 jelzésnyi és hazajöttünk.Egyrészt mehetek majd vissza, vagy új szerelőhöz. Másrészt lehet-e bármi köze az olajszintnek a parkolás közben járatott klímához, mert az eddig összesen használt kb 12000 km alatt kétszer volt alacsony olajszint jelzesem, és mindig közvetlen azután.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest