Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

Engem utál ez a Z16XER motoros Astra H.

Volt pár hete, hogy 2 telefon erejéig félre állva egy parkolóba ment a motor + klíma. Majd továbbhaladást követően kigyulladt az alacsony olajszint jelzés ( narancs lámpa ). Félreálltam, leallitottam, majd 1 perc múlva újraindítás és megszűnt. Ment szervízbe, ahol első szimeringet cseréltek.
    Ezutánvoltunk a hétvégén Ausztriában. Minden rendben volt 7-800 megtett kilométerig. Majd hazaút előtt a parkolóban jarattam a klímát pár percig, hogy levigye a párát az ablakokról. Indulás után megjelent megint az olajszint jelző lámpa. Első benzinkútkoz kiálltunk, újraindítás után eltűnt a jelzés. Biztonság kedvéért 5 perc várakozás után nivopálcát megnéztem, min és max közötti olajszintet mutatott. Nehogy gond legyen vettem drágán olajat az osztrák kúton, belement 1 jelzésnyi és hazajöttünk.

Egyrészt mehetek majd vissza, vagy új szerelőhöz. Másrészt lehet-e bármi köze az olajszintnek a parkolás közben járatott klímához, mert az eddig összesen használt kb 12000 km alatt kétszer volt alacsony olajszint jelzesem, és mindig közvetlen azután.

Új hozzászólás Aktív témák