- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Utólagos engedelmeddel előkaptam a motorteredet.

A mondandómhoz külön színnel jelöltem meg a dolgokat, hogy érthetőbb legyen.
Kék: szívólevegő előmelegítő rendszer csöve.
Piros: szívólevegő előmelegítő csöve. (alapjárati motorhoz)
Sárga:tankszellőztető rendszer tankszellőtető szelepe, és csöve
Zöld: MAP rendszer csöve.A légszűrőháztól a fedélbe (befecskendező egység zárt dobozába) van bevezetve az előmelegített beszívott levegő. (Kék szín.) Neked ez a helyén van.
A piros színnel jelölt vezetéked nincs a helyén, mert lecsúszott a helyéről
[kép]
Eléggé viseltes a rögzítő csonk, azt kell megbuherálni, hogy fixen megtartsa a csövet. Ezen a csövön kap megfelelő hőmérsékletű szűrt levegőt az alapjárati motor. Így is működik a rendszer, de így nem megfelelő a beszívott levegő hőmérséklete, nem szűrt a levegő, ami nem jó a befecskendező rendszernek, se az alapjárati motornak.Észrevettem a képen, hogy régen a tankszellőztető csöve megvolt, most meg hiányzik.
Nem nagy dolog pótolni azt a csődarabot, de addig is dugózd le, hogy ne tudjon szabadon fals levegő bejutni a rendszerbe.
A műanyag takaróelemet kell lekapni a tűzfalról, alatta van a szelep. [kép1] [kép2]Hirtelen ennyit tudtam mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Roborock S5 Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem nagy dolog pótolni azt a csődarabot, de addig is dugózd le, hogy ne tudjon szabadon fals levegő bejutni a rendszerbe.