Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Utólagos engedelmeddel előkaptam a motorteredet.

A mondandómhoz külön színnel jelöltem meg a dolgokat, hogy érthetőbb legyen.
Kék: szívólevegő előmelegítő rendszer csöve.
Piros: szívólevegő előmelegítő csöve. (alapjárati motorhoz)
Sárga:tankszellőztető rendszer tankszellőtető szelepe, és csöve
Zöld: MAP rendszer csöve.A légszűrőháztól a fedélbe (befecskendező egység zárt dobozába) van bevezetve az előmelegített beszívott levegő. (Kék szín.) Neked ez a helyén van.
A piros színnel jelölt vezetéked nincs a helyén, mert lecsúszott a helyéről
[kép]
Eléggé viseltes a rögzítő csonk, azt kell megbuherálni, hogy fixen megtartsa a csövet. Ezen a csövön kap megfelelő hőmérsékletű szűrt levegőt az alapjárati motor. Így is működik a rendszer, de így nem megfelelő a beszívott levegő hőmérséklete, nem szűrt a levegő, ami nem jó a befecskendező rendszernek, se az alapjárati motornak.Észrevettem a képen, hogy régen a tankszellőztető csöve megvolt, most meg hiányzik.
Nem nagy dolog pótolni azt a csődarabot, de addig is dugózd le, hogy ne tudjon szabadon fals levegő bejutni a rendszerbe.
A műanyag takaróelemet kell lekapni a tűzfalról, alatta van a szelep. [kép1] [kép2]Hirtelen ennyit tudtam mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Disney gyerek elefántos falióra
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem nagy dolog pótolni azt a csődarabot, de addig is dugózd le, hogy ne tudjon szabadon fals levegő bejutni a rendszerbe.