Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

Üdv!
    Régen írtam már ide, így törlesztenék. Egyrészt frissíteném az összefoglalós képem:

Másrészt pl elmesélném a kálváriám a szenzorokkal:
    Egy kocsi tolató radarral való lefedéséhez 4 szenzor kell. Ebben 6 van (bontósoknál is van a lökösnél 4 megy 6 szenzoros), ugyanis ebben van vakfolt/holttér figyelő és a szélső plusz 2 parkolószenzor felelős ezért. Ez a 2 szenzor (először csak az egyik, egy-két évre rá a másik) romlott el nekem. Ezek másik cikkszámon futnak mint a többi négy (nem tudom kicsit mások e is a valóságban), illetve 7zap is másik cikkszámot írt, mint ami benne volt.
    Viszont a lényeg, hogy az opeltől 45-55ezer lenne egy ilyen kis szenzor, bontóból 10ezer, utángyártott a neten 10-15ezer (fényezetlen/fekete).
    Végül aliexpressről rendeltem 2db-ot is (volt már egy bontóból a jobb oldalt, csak annak elütött a színe) szállítással együtt 5ezer ft-ért, ami fehér, járt hozzá a szilikon gyűrű. Még a bosh szám is rajta van, olyan jó a hamisítvány :).

Tegnap bekerült, tökéletesen működik, öröm bódottság, remélem sokáig kitart.
    [újszenzor1] [újszenzor2] [eredetiszenzor1] [eredetiszenzor2]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés