Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blidn
újonc
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek. Nem nagyon értek az autókhoz sajnos. Opel astra F , 1.4 benzin, 1997 ről lenne szó. A problémám az, hogy totál véletlenszerűen nehezen indul az autó. Ez alatt arra gondolok, hogy elfordítom a kulcsot és jön a lutri, hogy most vajon pöccre indul, vagy elfordítva kell tartani a kulcsot x ideig, vagy esetleg többször elfordítani. Nem jöttem rá, hogy mitől függ. Van, hogy 1 hónapig nem jelentkezik, van hogy egy nap majdnem minden indításnál. Van hogy idegbe, van hogy melegbe, van hogy 1 nap állás után, van hogy 10p állás után. Eddigi tapasztalat az volt, hogy a szénszűrő és az ottani kábelek televoltak szénnel. Kitisztítottuk, szénszűrőt cseréltük, de fentmaradt a hiba. Benzinszűrő szintúgy cserélve. Gyertyák szintúgy. Tényleg teljesen véletlenszerű, ez elég bosszantó, mert sosem tudom, mikor gondol úgy hogy nem indul el.. Sajnálom, ha hiányosak az infók vagy valamit rosszul írtam, tényleg tapasztalatlan vagyok még autók terén

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Robotporszívó - Eufy Robovac L70 Hybrid
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest