Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz D@ny7 #80468 üzenetére

Nem követtem pontosan a sztorid, de ha jol gondolom egy 2.0 cdti zafira az agyalas targya?

Alapbol onnan indul, hogy minden autonak (motornak, valtonak stb) vannak tipushibai. Igen. Bele lehet tenyerelni a kaksiba, föleg egy hasznalt dizellel? Igen.

Viszont tul parazni sem feltetlen kell. Ha rakeresel a neten biztos talalsz egy csomo hibas 2.0 cdti motoros zafirat, meg insigniat.....de tudod mennyi futkos belölük összesen? A problemamentesek viszont nem irjak tele a forumot, h faja a kocsi.

Akkor vegyel dizel autot szvsz, ha legalabb egy 20k km t mesz vele evente, nem varosban tulnyomoreszt es van tartalek penzed, ha javitasra kerülne a sor. Ez nem kötelezö, de elöfordulhat, bele kell kalkulalni, mint worst case.

Ezen kivül ez a 150-180k km szerintem egy kritikus km a dizeleknel. Az elsö komolyabb javitasok es hibak gyakran esnek ebbe az intervallumba, ahogy en olvasgattam. Nem veletlen, hogy ilyen km körül rakjak lapatra a cegek is a kocsikat. Nekem pl az Astraban a valto (még az elözö tulajnak) 150k km körül esett szet....aztan nekem az egr hiba 160k km körül jött elö. Azota semmi.

4 M töl uj autot kapsz....de milyet? :) egy fapad 1.0 Astrat talan. Ha az eleg, akkor vegyel azt, nem kerdes...ha nem, akkor meg kar ezen rugozni, h uj autot is kapni....uj biciklit is kapni, de olyat, hogy besza.behu :D de neked nem bicikli kell...akkor meg mind1 nem? :)

Nem egyszerü, neked kell merlegelni!

Új hozzászólás Aktív témák