- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ezért írtam én is, hogy lutri az egész. Eddig nagyon ilyen miatti bírságot én sem hallottam ez igaz, ettöl még ha olyan kéket fogsz ki, akinek épp rossz napja van, akkor simán hivatkozhat erre, és megbüntet.

De nyilván egy csomó ilyen lutri van, engem például a sok területen átalakított GSi-vel is párszor állítottak meg, olyankor pedig tisztelettudóan, és udvariasan viselkedtem, nem is volt sosem semmi gondom, másnak meg úgy repkedt a forgalmija, mint pihe a szélben.
Ettöl még ha akart volna, bármelyik bármikor megzsanettozhatott volna.
Kell a szerencse Faktor is, nahh.
Addig jó, amíg nem büntetnek meg, ennyi.

@legelek:
A C Vectránál elöl a lengökarhoz van csatolva a szintezös doboz egy csuklós karral, és ahogy megül az autó, a lengökar állásából érzékeli ezt, és úgy állítja a fényszórókat, minden indításkor csinálja nekem, ha elég gyorsan kapcsolom fel a Xenon, akkor látni is a csóván is.Hogy Zafirához melyk részt mennyire könnyü beszerezni nem tudom, a G OPC-nél és a Vectránál is elég ritka pl. a spricni is, szintezöt még csak-csak lehet találni, ezeket hozzáértövel a megfelelö helyre felszereltetni, aztán kell valaki, aki ismeri a kábelezés csinját-bínját, és bekábelezi neked. Tapasztalat híján csak feltételezem, hogy ez utóbbit lehet a legmacerásabb, de hátha van, aki már csinált ilyet, és majd Ö kijavít.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig jó, amíg nem büntetnek meg, ennyi.