- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Sziasztok,
szeretnék csatlakozni egy 2017-es Opel Zafira CDTI 170LE automata váltós kocsival
Minden nagyon jó, de! a beépített navi 950 egyszerűen szerintem katasztrofális, elég sokszor eldobja a GPS pozíciót, szóval értem itt, hogy megyek a Margit körúton és két utcával arrébb mutatja a kocsit. Ha megnézem a beállításokat akkor legalább 10 GPS szatellitet lát, de 8at minimum mindig. Próbáltam rákeresni, de magyar oldalakon semmit nem találtam, a német fórumok viszont tele vannak vele. Erről tud valaki valamit? Beszéltem Opel Onstar-al, számukra ilyen hiba nincs, csak nálam nem stimmel valami, ehhez képest ha be Google-om, akkor rengeteg ilyen fórum foglalkozik ezzel, hogy már 2015 ismert az Opel számára.... Itthon ismert ez a probléma? A nem használható WIFI-n meg , hogy a GPS olyan amilyen, teljesen elégedettek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- PlayStation 5
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Warships
- További aktív témák...
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden nagyon jó, de! a beépített navi 950 egyszerűen szerintem katasztrofális, elég sokszor eldobja a GPS pozíciót, szóval értem itt, hogy megyek a Margit körúton és két utcával arrébb mutatja a kocsit. Ha megnézem a beállításokat akkor legalább 10 GPS szatellitet lát, de 8at minimum mindig. Próbáltam rákeresni, de magyar oldalakon semmit nem találtam, a német fórumok viszont tele vannak vele. Erről tud valaki valamit? Beszéltem Opel Onstar-al, számukra ilyen hiba nincs, csak nálam nem stimmel valami, ehhez képest ha be Google-om, akkor rengeteg ilyen fórum foglalkozik ezzel, hogy már 2015 ismert az Opel számára.... Itthon ismert ez a probléma? A nem használható WIFI-n meg , hogy a GPS olyan amilyen, teljesen elégedettek vagyunk.