- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ugyan! Én kérek elnézést, hogy elsütöttem a "poént". Ezentúl majd nem fogom. Nyilván.
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
De mindegy is, polemizálhatnánk azon, hogy ki nem értett/értett félre kit, és hogy egy topik off részét mennyire kell komolyan venni, illetve hogy miért frusztrál az irónia
(touché!), értelme mégsem sok lenne.
Béke veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz idén iPhone 18
- Napelem
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- További aktív témák...
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
(touché!), értelme mégsem sok lenne.