Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ugyan! Én kérek elnézést, hogy elsütöttem a "poént". Ezentúl majd nem fogom. Nyilván.
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
De mindegy is, polemizálhatnánk azon, hogy ki nem értett/értett félre kit, és hogy egy topik off részét mennyire kell komolyan venni, illetve hogy miért frusztrál az irónia
(touché!), értelme mégsem sok lenne.
Béke veled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bal lábbal keltél, vagy mi a baj? Értettem ám, amit írtál, és azért is mertem azt válaszolni amit, mert ebben a topikban üdítően kevés az olyan hozzászóló (sőt talán nincs is), aki a racerboy kategóriába tartozik, és 50 centi spoilert szerel az ezres Corsa-ra. Erre az állapotra, illetve a hozzászólásodban említettek felnagyítására és (szerintem) vicces eltorzítására utaltam a saját hozzászólásomban.
(touché!), értelme mégsem sok lenne.