Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
hehe, ilyen extra ficsőr az f tükrében is van

most komolyabban elkezdtem nézegetni, hogy is működik ez a tetőcsomagtartó, tetősín, tetőbox... elég szép árakat láttam: 20körül tetőcsomagtartó (ami kell mindenképp a tetőbox rögzítéséhez), a tetőbox meg 25-30 körül indul a 320 literes... gondolom fel lehetne gumipókkal biztonságosan rakni a csomagtartóra az összecsukott babakocsit, de a légellenállása is nagyobb, pluszba az összes bogarat is összeszedné útközben... (lehet húzni rá mondjuk zsákot, de az meg nem valami esztétikus)
valaki tudna gyorstalpalót tartani, hogy mire ügyeljek? vegyek majd direkt típushoz való tetőcsomagtartót, vagy elég a tetősín a tetőbox rögzítéséhez? (láttam így is-úgy is rögzítve képeken) esetleg univerzális tetőcsomagtartó? mit kell mérni ilyenkor? mire kell figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest