Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Van egy 2006 Opel Vectra C GTS 1.9 CDTi (Z19DTH) autónk, amelyen a hétvégén vezérlés csere történt.
Szerelő utána mondta, hogy a lánc eléggé zörög már.
Furcsán néztem rá, nem értettem milyen lánc, amikor szíjas a vezérlés és most cserélte le.Azt mondta, hogy a szelepeket vezérli (?) egy rövidke lánc és az csörög, jó lenne cserélni azt is (valószínűleg már én sem pontosan emlékszem a meghatározására).
Én erről nem tudtam, hogy van benne (persze ettől még lehet így) és nem is találtam róla semmit sem alkatrészoldalakon sem google barátom segítségével.
Felvilágosítanátok, hogy pontosan mi ez (mi a pontos neve, mert Unixnál nem találtam meg)?
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest