Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz Petyyyyy #70747 üzenetére

Biztosan nincs benne, beszéltem az eladóval.

Ha aktuális lesz, meg foglak keresni mindenképp, egyelöre csak puhatolózom, hogy ha lesz egy tényleg jó, amiben csak az hibádzik, akkor érdemes-e beleugrani, és majd utólag belerakni, vagy inkább vegyek most éves bérletet, tudjak mivel közlekedni, míg találok majd olyat, ami megfelel... :D

Egyébként fogom a fejem rendesen, az addig oké, hogy a kínálat nem, hogy részben nem passzol a keresleti kritériumokhoz, de, hogy még csak érintöt se fogjon, az az igazi gyász.

A nagy részük ótomata ( tudom ebben is van manuál mód, de az nem ugyanaz, mint botozni ), a másik nagy részük meg gázosítva van ( ez is külön megérne egy menetet, hogy minek vesz valaki 3.2 szívót, ha aztán sokallja a fogyiját, na mindegy), illetve ezek tetszöleges kombinációja.

Ennek örömére feladtam egy amolyan retrós " gazdasszonyt keresek " stílusú hírdetést, direkt kihangsúlyozva, hogy milyen érdekel ( GTS, Kéziváltó(!!!!), börösklímásxenonosezüstvagyfekete ). :DDD

Már tegnap írtak is ketten, hogy van egy ezüst / fekete csudálatos autójuk, amit szívesen eladnának, egyikük az elsö körben árulta el, hogy nem tud szöveget értelmezni, a másik sokáig színlelte, hogy igen, de lebukott, mert mind a kettö Automata... :C

Pedig a második darab a leírás alapján elég nyálcsorgós, 2005-ös, kései szériás, fekete, full extra ( hüthetö kesztyütartós, nem is olvastam még sose ilyet, az is lehet, hogy csak a menetszél hüti az elrohadt padlón át, nem tudom ), csak az a fránya váltó megtorpedózza az egészet.

Tudom, egyszerübb lenne feladni az elveket, és beülni egy dodgembe, de nahh..

Új hozzászólás Aktív témák