-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Tothgera30 #68801 üzenetére
Én ahogy nézegettem, azt láttam, hogy H Astrából azért már 2 millió környékén lehet jobb darabokat kifogni (igaz, csak a hirdetés alapján, élőben ki tudja milyen), 2,5 millióért pedig már csak a kínálat tetején van 1-2 darab. Ezzel szemben J Astrából 2,5 millió körül kezdődik az értelmes kínálat.
Ami engem kicsit elbizonytalanít a fiatalabb autóknál, az az, hogy ha nem céges autó volt és nincs tényleg legalább 200k benne, akkor miért cserél le valaki egy 3-5 éves kocsit?szerk.: az 1.4T-nél mennyibe kerül egy turbócsere, illetve milyen intervallumonként kell cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest