Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

Írtam korábban a parkolóházas kalandomról, meg a márkaszervizes 500ezres javítási ajánlatról.

Többen is segítettetek megbízható karosszériást találni, ezúton is köszönöm mindenkinek az ajánlásokat! :R
    Végül múlt hét hétfőn vittem el a máyköl kolléga által ajánlott szervizbe (Pécelre) és most szerdára lett kész.
    A horpadásokat kiegyengették, mindkét ajtó új kilincset kapott, és 3 elem újra lett fényezve. Így az egész történet vége 92ezer+ÁFA lett (számlásan, mert céges kocsi).
    Persze zavarhatna, hogy most már oda a patika, gyári állapot, de akkor sem ért volna meg 500-at az új ajtós megoldás. Nem beszélve arról, hogy a 3 elemből kettő (jobb hátsó ajtó és kerék feletti elem) már volt újrafényezve, glettelve, és mindez csak most derült ki, hogy ugyanott lehúztam. Erről persze a kereskedő semmit sem tudott :)

Szóval ilyen volt (a csúnya képeket inkább csak linkelem :) ): kép01, kép02 (itt-ott látszanak a korábbi glettelések nyomai)

és ilyen lett:

Időközben kapott még utólagos ülésfűtést és egy Bury 9048 kihangosítót is, és végre a cascot is megkötötte rá a főnök, de remélem nem lesz rá szükség.

Új hozzászólás Aktív témák