- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Declare #66683 üzenetére
Ez az Aegon-os ALL-IN fix, nem kell többet fizetni szélvédő csere után sem, vagyis úgy mondta a nőci mikor kötöttem, bár ez se nagyon érintene, mert ~1 év és megy el a kocsi a háztól úgy is. Viszont az hogy nem kell, Casco mért szerinted felesleges, ezen lovagolhatnánk napokig, én leírtam nekem miért fontos, és azt a havi 8750FT-ot nekem bőven megéri hogy ne izguljak akár elúszhat a kocsim, és oda minden belefektetett pénzem. Szóval erről nemhogy te, senki se tud meggyőzni hogy nem kell...
"Egy dizelesnel vagy turbos benzinesnel a turbo, kettöstömegü, dpf, injektorok, ezek nagyon függnek az elözö tulajtol."
Ez jogos valamilyen szinten, de nem minden esetben elmondható, vigyázhatsz rá te akárhogy, akkor is elromolhat bármi bármiben.
Azt LM 5128-as cuccot meg lehet én is kipróbálom ha neked bevált, ez az OMV MM meg egyre jobban kezdem érezni hogy tényleg nem csak bebeszélem, előtte sima Shell volt benne, de most reggel mikor jöttem melóba egyértelműen érzem tényleg jobb. Nekem amúgy jó, mert pont mellettünk van egy OMV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest