Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz Declare #66683 üzenetére

Ez az Aegon-os ALL-IN fix, nem kell többet fizetni szélvédő csere után sem, vagyis úgy mondta a nőci mikor kötöttem, bár ez se nagyon érintene, mert ~1 év és megy el a kocsi a háztól úgy is. Viszont az hogy nem kell, Casco mért szerinted felesleges, ezen lovagolhatnánk napokig, én leírtam nekem miért fontos, és azt a havi 8750FT-ot nekem bőven megéri hogy ne izguljak akár elúszhat a kocsim, és oda minden belefektetett pénzem. Szóval erről nemhogy te, senki se tud meggyőzni hogy nem kell... :N

"Egy dizelesnel vagy turbos benzinesnel a turbo, kettöstömegü, dpf, injektorok, ezek nagyon függnek az elözö tulajtol."

Ez jogos valamilyen szinten, de nem minden esetben elmondható, vigyázhatsz rá te akárhogy, akkor is elromolhat bármi bármiben.

Azt LM 5128-as cuccot meg lehet én is kipróbálom ha neked bevált, ez az OMV MM meg egyre jobban kezdem érezni hogy tényleg nem csak bebeszélem, előtte sima Shell volt benne, de most reggel mikor jöttem melóba egyértelműen érzem tényleg jobb. Nekem amúgy jó, mert pont mellettünk van egy OMV.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés