Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Ja.. amikor ezeket meghallom kiszaladok a világból. De még ha annyi igazság van is benne, hogy beleönt olyan viszkozitásút (diffiolajat a motorba ...), hogy nem csipegeti, akkor is, attól egy dekát nem javul a motor, sőt, igen gyorsan tovább romlik, mert lóhere a kenés.....
mohabá 007

necsak a hidegoldali eltolásával "minuszba" maximum annyi történik, hogy amikor beröffented reggel, és sehol semmi olaj, hamarabb eljut oda és közelebb áll a tervezett viszkozitáshoz, mert sokkal nagyobb hideg kéne neki azonos "zselésedéshez".
A melegoldali meg ugyanúgy 40. De én bátran öntögetném a 30 -at is. Ha túl kevés lesz, azt úgyis jelezni fogja valóban úgy, hogy botrányos módon elkezdi enni. De szerintem nem fogja... Nekem 200ezret futott a Z16XER és a 0W40 -ből minimális fogy, annyi mint amennyi bármely 16 szelepesnél, semmi kb., nem kell ráönteni.
Harmadlagos szempont amit már tegnap is írtam, az adalékok. 5w40 valamivel "drágább" mint a 10w40, az 5w30 meg már egészen csillivilli modern, ezért nyilván jobban az adalékok is, több, modernebb autóhoz méretezve.Na mindegy, egyébként az a vége a történetnek, hogy kb. a felsoroltak közül bármi tökéletes bele

Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest