Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Na, voltunk kicsit nyaralgatni a kis H Astrával. Nekem is, és feltehetőleg az autónak is első találkozás volt a horvát tengerrel. Jó 1100-1200km ment bele 5 nap alatt, ebből 500első, 500 utolsó nap (min., inkább több, egy nap alatt, egyhuzamban). Nem szólt egy rossz szót se, 4 felnőtt emberrel, robbanásig pakolt csomagtartóval, légkondival ment és húzott, a 150 laza utazótempó erölködés nélkül, 4200rpm körül. (140 ~ 4000, 130 ~ 3800). Ment volna többet is, de most nem ez volt a cél, kivéve amikor unatkoztam / előztem
Horvátoknál, az uticélhoz közel, azért voltak 15% -ös emelkedők, hát megesett, hogy vissza kellett váltani. Na ott nem mondom, hogy lenyomtam volna a TDI -ket
Szokatlan érzés volt, hogy el tud fogyni. Na, de mindenhol szépen helyállt, ez volt a legnagyobb "gond", hogy nyomatékcsúcsra kellett váltani néha óriási emelkedőn, mondom, csurig pakolva. Hazatérve egy miliméter olaj sem fogyott
Végig szépen dorombolt, nagyon elégedett vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Horvátoknál, az uticélhoz közel, azért voltak 15% -ös emelkedők, hát megesett, hogy vissza kellett váltani. Na ott nem mondom, hogy lenyomtam volna a TDI -ket
Végig szépen dorombolt, nagyon elégedett vagyok