Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
"De azt lehet tudni hogy kb. mennyi összeget szánsz autóra?"
Már írtam korábban. De amúgy típusfüggő, nincs fix keretem. Ha az Opel Astra G, Ford Focus Mk1 vonalon indulok el, akkor első körben 600-700k HUF pénzt szánnék rá, aztán meglátom kifogható-e ennyiért egy tisztességes példány. Ezen párosok közül az Astra G felé hajlok, mert a Fordok rettenetesen tudnak rohadni.
Ha a BMW vonal felé megyek, akkor meg 2500-3000 EUR + behozatali költségek. Igen, mert ezt a neppereket megkerülve Németországból hoznám, szomszédom ebben tud segíteni, van bőven tapasztalata hozzá. Szóval egy E46-ra hajlandó lennék kicsit többet áldozni, míg az Astra G mellett szól, hogy egy nyaralás ára még a zsebemben marad.
Nem az a kérdés melyik a jobb autó, hanem az, hogy a komolyabb fun factor mellé el akarom-e viselni a magasabb költségeket (azt is mondhatnám, hogy beleférne, de nekem nem mindenem az autó, amit az is jól példáz, hogy így a 30 felé közeledve még mindig nem vettem sajátot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest