- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igazibol nekem 2005-ota ilyen tiszta a motorter, na jo nem mindig, de alapjaiban veve sosem volt mocskos, miota nalam van az auto. Regebben hozzajutottam a novakleen nevu szerhez, mostanaban sima brigoval szoktam lemosni, abbol is a 2000-es viz alapu verziot ajanlom, nem a D3-at. Utobbi dragabb es budosebb, emellett foltot hagy a muanyagokon, a vizes alapu nyom nelkul eltunik es nincs visszamaradt szag utana, a piszkot pedig tapasztalataim szerint ugyan olyan jol eltavolitja. Nekem van itthon vegyszerallo pumpas flakonom, megteszi kiurult clin-es flakon is, ez mondjuk ha 1 alkalmat ki fog birni. Szepen a pumpas cuccal felviszed mindenhova a szert, a problemasabb reszeken ecsettel rasegitesz.
Utana levereted tiszta vizzel, ha van slag vegere valo ontozofej, azzal meg rasegithetsz, hogy a viznek is legyen valami ereje, vagy elfogod a slag veget, ez szerintem menni fog.Fontosabb elektromos reszeket takard le, motorvezerlo, gyujtaseloszto stb, latod en is letakarom mindig a vezerlot, pedig elvileg vizmentes, jobb vigyazni azert.
Elsore valoszinu nem lesz ilyen szep, ne add fel, a sokeves szutyoknak kell par alkalom, mire megadja magat.

Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ELADÓ Makita DUC101 ágvágó láncfűrész
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utana levereted tiszta vizzel, ha van slag vegere valo ontozofej, azzal meg rasegithetsz, hogy a viznek is legyen valami ereje, vagy elfogod a slag veget, ez szerintem menni fog.