Új hozzászólás Aktív témák

• M_o_g_y_i

őstag

válasz trassher #55844 üzenetére

De amúgy az az én véleményem és most nem az "autóipari tapasztalatom" mondja (mert az szó szerint véve kevéske ;], más gépészeti területen vagyok inkább otthon), hogy az összes neves gyártótól vesz az ember egy filtert, ami beszállítója pl. gyártóknak (a nevezett Filtron is megtalálható úgy tudom még GM-es csomagban is), akkor nemigen lőhet mellé. :N
    Főleg akkor, ha betartja a max. 10-15K-s csereperiódust (hosszú táv-ritka hidegindításokkal utóbbi esetben), akkor nem szabad bármilyen ebből fakadó gondnak előjönnie. :N
    5-7e. km körül megnézetem majd műszerrel milyen az olaj, mennyire szennyezett, és ha azt találnám esetlegesen, hogy túl sok benne a szennyeződés (ergo LEHET, hogy a szűrő már nem tökéletes), AKKOR azt mondom "OK, soha többet ebből a fajtából).
    De egyébként az "olcsó de jó" GM-es szűrő is faék egyszerűségű, semmi cicoma benne, és azt rakják a márkaszervizben is (no nem 800 Ft-os áron :N ;]) a 30K-s periódushoz. :o (ez mondjuk tényleg sok, fejberúgdosnám megkérdezném aki ezt kitalálta, hogy WTF :F )

Új hozzászólás Aktív témák