Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére

Öcsémé volt, ideadta hogy menjek vele egy kört itt Szegeden. Nem magyarázkodásképp, de nem volt könnyű normálisan elindulni
Jó, ebben a tapasztalatlanságom is benne van vastagon, nincs még autónk, amikor vezetek após dízel fókuszát vezetem, az meg tddi. Swift meg kb. majd akkora súly 4 fővel.... fura mikor látod hogy megemelkedik a fordulatszám az alapjáratról (kb 1000 környékére) és még úgyis lefullad :S
Mondta is Öcsém hogy a Swifttel folyton lefulladt az elején, fél év elteltével is néha sikerült, az 1,4-es H Astrával meg nem fullad le sosem, valahogy más a kettő
Most hogy ment ki osztrákba dolgozni nézte a fogyit, pár km város, aztán pálya 120 körüli tempóval, normálisan hajtva 5,9 lett végül. Azért ezen meglepődtem, sztem ez nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Varia Aku Mini barista mérleg
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Smart home kiarusitas
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó, ebben a tapasztalatlanságom is benne van vastagon, nincs még autónk, amikor vezetek após dízel fókuszát vezetem, az meg tddi. Swift meg kb. majd akkora súly 4 fővel.... fura mikor látod hogy megemelkedik a fordulatszám az alapjáratról (kb 1000 környékére) és még úgyis lefullad :S