Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
a fabia 1.2-es ráadásul 3 hengeres..

nálam minden tavasszal olajcsere, szűrőcsere, toroktiszítítás bejátszik, általában tolom neki, de mióta zérótolerancia van csak +10%-al megyek (50%város-50%kívül), eseti előzésekben többet..
2 kattanásig tankolok, és általában nem várom meg míg bevillog a led, így kb 38litert szoktam utánatankolni, ezzel a megoldással az 1.2-esel elmegyek 650km-ert.. az 5.84liter (195/50R16"-os felni+ 2felnőtt+ikrek..
) ami jobban zavar, hogy 130 fölött elfogy a motor.. 
tényleg jó hallani, hogy a nagyobb moci sem fogyaszt irreálisan sokat, következő kocsinál eddig dízelben gondolkodtam, de az árak miatt maradni fogok egy 2.0l benyás verziónál, és még dízelfelárat sem kell kipengetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2 kattanásig tankolok, és általában nem várom meg míg bevillog a led, így kb 38litert szoktam utánatankolni, ezzel a megoldással az 1.2-esel elmegyek 650km-ert.. az 5.84liter (195/50R16"-os felni+ 2felnőtt+ikrek..
) ami jobban zavar, hogy 130 fölött elfogy a motor..