- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Most értem haza, 5kor zárnak. Hivatalos bosch szerviz, szerintem a főnöknek még a cipőfűzője is bosch. Szétszedték, vezérlő lábait mérték ki. Ment minden de nem volt meg a klímahűtő kisebbik fokozata. Lökhárító le, előtétellenállás kivesz - kitisztít, máris megy. Aztán beindítottuk a klímát......
Mondták már többen is hogy az öreg elég lehúzós, már értem miért. Mondja hogy ezen kompresszort kell cserélni, hangos, fogja a motort, rázkódik az egész. Mondom majd ha mindennel kész vannak akkor meglátjuk. Mikor eljöttem akkor mosták át a rendszert de érdekes módon csak 500g gáz jött le holott délelőtt volt teletöltve 700g-ra. Ez volt az első érdekesség. Megnézte mennyi rá egy kompresszor, Valeo 63K. Persze most is működik de ki tudja meddig mondja az öreg. Érdekes módon az előző szerelő azt mondta milyen jó a hangja. Na most akkor döntsd el kinek van igaza. 1-es ventifokozaton is már nagyon jó hideg levegőt fúj be, nem hinném hogy szar lenne a kompresszor. Ha tényleg olyan kopott és szar a hangja akkor hogy fúj egyből hideget ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest