- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Most értem haza, 5kor zárnak. Hivatalos bosch szerviz, szerintem a főnöknek még a cipőfűzője is bosch. Szétszedték, vezérlő lábait mérték ki. Ment minden de nem volt meg a klímahűtő kisebbik fokozata. Lökhárító le, előtétellenállás kivesz - kitisztít, máris megy. Aztán beindítottuk a klímát......
Mondták már többen is hogy az öreg elég lehúzós, már értem miért. Mondja hogy ezen kompresszort kell cserélni, hangos, fogja a motort, rázkódik az egész. Mondom majd ha mindennel kész vannak akkor meglátjuk. Mikor eljöttem akkor mosták át a rendszert de érdekes módon csak 500g gáz jött le holott délelőtt volt teletöltve 700g-ra. Ez volt az első érdekesség. Megnézte mennyi rá egy kompresszor, Valeo 63K. Persze most is működik de ki tudja meddig mondja az öreg. Érdekes módon az előző szerelő azt mondta milyen jó a hangja. Na most akkor döntsd el kinek van igaza. 1-es ventifokozaton is már nagyon jó hideg levegőt fúj be, nem hinném hogy szar lenne a kompresszor. Ha tényleg olyan kopott és szar a hangja akkor hogy fúj egyből hideget ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest