Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
nem tudtam mar szerkezteni az elözöt

Ha padlozod, akkor felpörgeti, szoval nincs gond. Ha normalisan nyomod, akkor meg az also es felsö fordulatot is addig engedi, ami epp a hömerseklethez jo a moornak. Vagy mondom athuzod manualba. Ha van kormanyvaltod, akkor meg különösen jo moka
Fokozatmentesen es villamgyorsan valtasz le/fel. Ket kez a kormanyon, baromi jo. automatabol csak kormanyvaltos kellene
ellenben varosban meg halal kenyelmes.mod: ezek amiket irtam, a par eves technikara vonatkoznak. Egy regebbi biztos nem figyel semmit. Az ujabbak tanulnak is, vezetesi stilushoz igazodnak stb....nagyon komoly rendszerek
(#44373) AMD Power
igy van, erre akartam ravilagitani, csak azert mondom, ne irjunk mar altalanos igazsagokat, mert olyanok nem leteznek. Kinek mi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Smart home kiarusitas
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Nintendo Switch Lite
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fokozatmentesen es villamgyorsan valtasz le/fel. Ket kez a kormanyon, baromi jo. automatabol csak kormanyvaltos kellene
ellenben varosban meg halal kenyelmes.
igy van, erre akartam ravilagitani, csak azert mondom, ne irjunk mar altalanos igazsagokat, mert olyanok nem leteznek. Kinek mi...