Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy Opel Astra G-vel lenne egy gondom. Z16XEP motorral szerelt. A gond az lenne, hogy benzinszagot lehet olykor érezni az utastérben. Ez most nyáron jött elő. Úgy vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor lehúzott ablakkal megyek, felhúzott ablaknál klímával, sima légbefúvással nem lehet tapasztalni. Most, hogy kicsit meghúzattam (persze üzemmeleg motorral), úgy tűnt, hogy akkor produkálja amikor meg van pörgetve a motor (4-5 ezres fordulatig), illetve kicsit régebben akkor amikor fékeztem. Volt szerelőnél, átnézte az autót, a csöveket is, és azt mondja nem talált semmi hibaforrást, nem tapasztalta ezt a jelenséget. Esetleg van valami tippetek mi okozhatja ezt? Azóta csinálja ezt kb. mióta kigyulladt a check engine lámpa a hátsó minitorozó lambda szonda miatt, de az már ki lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Crimson Desert
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest