- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy Opel Astra G-vel lenne egy gondom. Z16XEP motorral szerelt. A gond az lenne, hogy benzinszagot lehet olykor érezni az utastérben. Ez most nyáron jött elő. Úgy vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor lehúzott ablakkal megyek, felhúzott ablaknál klímával, sima légbefúvással nem lehet tapasztalni. Most, hogy kicsit meghúzattam (persze üzemmeleg motorral), úgy tűnt, hogy akkor produkálja amikor meg van pörgetve a motor (4-5 ezres fordulatig), illetve kicsit régebben akkor amikor fékeztem. Volt szerelőnél, átnézte az autót, a csöveket is, és azt mondja nem talált semmi hibaforrást, nem tapasztalta ezt a jelenséget. Esetleg van valami tippetek mi okozhatja ezt? Azóta csinálja ezt kb. mióta kigyulladt a check engine lámpa a hátsó minitorozó lambda szonda miatt, de az már ki lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- WELOCK ToucA51 Pro
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest