Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Ma jön a motor, közben hamarabb sikerült szereznem, így nem hívtam fel. Egy Olasz Corsa-ból jön, Dunántúlról, most Pest környékén jár. ~90000 km-t futott motor. Már tegnap meg kellett volna jönnie csak nem bontották ki időben. A mostani motor ott lóg a kocsi mellett láncon
. 240000 km.-t írok a sírtáblájára, de lehet több is volt benne ki tudja mennyit tekergettek vissza belőle. A hengerfej 2 éve volt teljesen felújítva, az még hibátlan, mes a pár sallang ami rajta van, teljes motorgenerál kellene neki, de annyit nem ért meg nekem.
Olajszivattyú ház + olajszivattyú, vezérműlánc, (talán hidrotőkék is) hajtókar csapágyak, főtengely csapágyak, és még a vezérműtengelyeken is láttunk kopást, a dugattyúkat meg ki sem vettük, de az olajat nem ette, nem füstölt. 3. tulaj voltam, egy autó árát ráköltöttem már, de most remélem már rendben lesz.
Beépítés előtt még ki lesz takarítva a motortér persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. 240000 km.-t írok a sírtáblájára, de lehet több is volt benne ki tudja mennyit tekergettek vissza belőle. A hengerfej 2 éve volt teljesen felújítva, az még hibátlan, mes a pár sallang ami rajta van, teljes motorgenerál kellene neki, de annyit nem ért meg nekem.