- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Neeem dehogyis csak kis matrica oda van rakva "RON 100+" elvileg az, hogy minimum 100-as oktánszámra van emelve. De ez a sima drágábbik EvoNeo (nem tudom a teljes pontos nevét, de elvileg van a sima 95, evoneo 95/fuelsaver 95 és akkor ez a legnagyobbik).
Az az STP igen, azt hiszem egy 1000 -es kereken MOL Green -nel fizetve
Előtte: fogalmam sincs, talán shell vpower nitro racing 100?Vidi: már raktam fel nem láttad?ja a belső hiányzik ugye, na majd mindjárt
gban Hát nézd, 4 év alatt 160-at ebbe pályán raktak bele. Oké, hogy kockáztattunk egy elég rendeset amikor megvettük mert nem kevés benne a km, de 4 éves az autó (jó a G se sok 6 ha jól nézem?), ezt nem valószínű, hogy nagyanyó a városban léptette hármasban indulva. Kockázat, de bejött. Nyilván nem a "majd én megmondom a tuti használautó vásárlás módszerét" volt a lényeg, egyszerűen szerintem lehet jó vételt csinálni nem rengeteggel sokkal többért egy újabb modelből. Illetve nem is ez, hanem Te mondtad, hogy ennyiért nincs jó H. Meglátjuk mi és hogy lesz de szvsz. a legfőbb tényező a karbantartás. Lehet, hogy önámítás de szerintem vásárláskori állapotban lehet tartani megfelelő törődéssel (még ha a vásárlás újat is jelent).
Épp a múltkor beszéltük, ha a karbantartás oké volt, akkor nem mindegy, hogy mennyi van benne? Ha most egy dízelben lenne 400 ezer legyintenél, hogy mi az
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Milyen TV-t vegyek?
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért tűntek el a buta tévék?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest