- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nálam is ilyen. A vezérlés burkolt cucc, és kinnt van egy (keskenyebb?) kis szíj (hosszában bordázott), és szerintem ott van kinnt a vízpumpa is, és szerintem ezektől jön a hang. Ez síkban egy szinttel kijjebb van (vagy feljebb ha úgytetszik) mint a vezérlés, tehát kizárt dolog, hogy egy szíj hajtaná keresztben X alakzatban a kettőt
Na, és én egész pontosan innen kinntről hallom a siralmat. A vízpumpa egész biztosan nem ereszt, de olyan mintha vízköves lenne kívül. De mióta megvan az autó egy centiliter vizet nem töltöttem bele (fel volt töltve decemberben -40 fokos szarral
) és nem fogyott egy hangyaköpetnyi sem.De majd lefotózom akkor hogy biztosan segítsetek beazonosítani én még csak "most tanulom a szakmát"

diablo1984 boccs ha hülye kérdés de akkor az enyém mi? Z16XER, hát az opel kőne legyen nem? Vagy benzin más tészta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na, és én egész pontosan innen kinntről hallom a siralmat. A vízpumpa egész biztosan nem ereszt, de olyan mintha vízköves lenne kívül. De mióta megvan az autó egy centiliter vizet nem töltöttem bele (fel volt töltve decemberben -40 fokos szarral