Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Csak szegény nem értékelte, hogy hazérés után még beálltam a zárt garázsba és túráztattam 6000/tiltásik, ezért kicsit próbált hűteni

w333 szép lett
Majd egyszer ha nagyon unatkozom én is szeretném kicserélni a kis izzókat ledekre belül 
trassher google mapsnál nem igen tudsz frissebbet/jobbat találni
Meg az Osramnál sem jobbat 
Na levideóztam a mai "hidegindítást"/napi elsőt 8-10 ó állás után. Hát csak csinálja.. Eddig is volt egy kis nyüszörgés (főleg a hidegben még régebben?) de aztán elhalkult/eltűnt mert nem figyeltem fel rá azóta. Most visszajött és talán még durvább mint volt
indítás és utánna kb fél percig másik. Utánna elhalkul, eltűnik többet elő se jön reggelig.
Na ez mi akkor 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd egyszer ha nagyon unatkozom én is szeretném kicserélni a kis izzókat ledekre belül 
Meg az Osramnál sem jobbat 
Na ez mi akkor