Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

H Astra Z16XER friss jó és elegendő mennyiségű olaj:
    tegnap reggel első indításkor valami elég ijesztő (na annyira nem, csak paranoiásoknak mint én) hangot adott ki. Nem olyan volt, mintha a motor lenne, sőt az gyönyörűen jár, de ameddig teljesen hideg (kb fél perc?) olyan mintha valami csapágyas lenne, vagy a szíj szenvedne vagy nem tudom.. Utánna teljesen jó olyan mint eddig. Mielőtt ezt elkezdte volt pályán vagy 400km -ert max olyan 4500 -as fordulaton (nemszázharminc :DDD ), majd hazaérve lemostam kívülről de vigyáztam, hogy a motortérbe ne kerüljön a vízből/szappanból meg hát nem is tud..

Ja vezérlés a szervizkönyv szerint ahoogy meg van írva a nagykönyvben, 150 ezer után volt, azóta még 20 ezer se ment bele. (Nem nálam volt akkor még, de végig vezetett pecsétes szervizkönyv..)

Mi lehet ez? Félni kéne? Ütögetni a szíjat? Cserélni (vezérléssel együtt)? (inkább ne mert ez egy jó százas mutatvány) Lesajnálni aztán elmúlik ahogy jött? :DDD

Semmi más változást nem veszek észre az autón, de mivel még van matrica majd kiviszem a pályára hogy megy-e rendesen de megy.. :F

Declare ez szerintem puszta szerencse / egy BMW -re mégis odafigyel aki BMW -t vesz, nem? Persze kapta az ívet de a karbantartást is, nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés