Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
H Astra Z16XER friss jó és elegendő mennyiségű olaj:
tegnap reggel első indításkor valami elég ijesztő (na annyira nem, csak paranoiásoknak mint én) hangot adott ki. Nem olyan volt, mintha a motor lenne, sőt az gyönyörűen jár, de ameddig teljesen hideg (kb fél perc?) olyan mintha valami csapágyas lenne, vagy a szíj szenvedne vagy nem tudom.. Utánna teljesen jó olyan mint eddig. Mielőtt ezt elkezdte volt pályán vagy 400km -ert max olyan 4500 -as fordulaton (nemszázharminc
), majd hazaérve lemostam kívülről de vigyáztam, hogy a motortérbe ne kerüljön a vízből/szappanból meg hát nem is tud..Ja vezérlés a szervizkönyv szerint ahoogy meg van írva a nagykönyvben, 150 ezer után volt, azóta még 20 ezer se ment bele. (Nem nálam volt akkor még, de végig vezetett pecsétes szervizkönyv..)
Mi lehet ez? Félni kéne? Ütögetni a szíjat? Cserélni (vezérléssel együtt)? (inkább ne mert ez egy jó százas mutatvány) Lesajnálni aztán elmúlik ahogy jött?

Semmi más változást nem veszek észre az autón, de mivel még van matrica majd kiviszem a pályára hogy megy-e rendesen de megy..

Declare ez szerintem puszta szerencse / egy BMW -re mégis odafigyel aki BMW -t vesz, nem? Persze kapta az ívet de a karbantartást is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Helyesírás topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), majd hazaérve lemostam kívülről de vigyáztam, hogy a motortérbe ne kerüljön a vízből/szappanból meg hát nem is tud..