- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Végtelen ilyen képem van

Persze, izlesek es pofonok
amig ezzel nem vered fel a környeket, nincs is vele baj
csak nekem nem jön be, mert ez a tipikus többet akarok mutatni, mint amim van. Egy 200 lo fölötti auto eseten lehet szvsz sportossagrol beszelni, alatta minden ilyen kamu spoiler, kamu hang, kamu diffuzor, nekem visszatetszö.A skoda hogy mit rezget vagy nem rezget, azt nem tudom, de az egy 2 literes 220 lo körüli turbo benzines "kis szar"
Azert azzal en mar igencsak kiegyeznek. Mas kerdes, hogy annak sem csinalnek M5 ös hangot, mert nem az.....De mondom izlesek es pofonok
Mas a nyalat csorgatja a porig ültetett autokra, en meg mosolygok rajta...föleg amikor a fekvörendörökön egyensulyoznak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amig ezzel nem vered fel a környeket, nincs is vele baj
csak nekem nem jön be, mert ez a tipikus többet akarok mutatni, mint amim van. Egy 200 lo fölötti auto eseten lehet szvsz sportossagrol beszelni, alatta minden ilyen kamu spoiler, kamu hang, kamu diffuzor, nekem visszatetszö.
Azert azzal en mar igencsak kiegyeznek. Mas kerdes, hogy annak sem csinalnek M5 ös hangot, mert nem az.....