Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
Szerintem Nálad ott valami gubanc lesz, mert nekem nem csinál ilyesmit a kütyü... (ugyanaz a kocsi, motor, csak már a 75Le-s változat)
Alapjárat nekem akármilyen hidegben 1500rpm, majd mire kitolatok a garázsból (12m) leesik 1000re, majd szép lassan 700fölött egy picivel megáll. A fogyi meg 7.6-7.9 között van ebben a hidegben, igaz én hosszabb távokon használom: napi 2*27km (10es út, majd végig Budán, majdnem Budafokig). Viszont én azt vettem észre, hogy ugyanúgy fogyaszt az autó,ha kitaposom a belét, mint amikor vigyázok rá és 2500nál mindig elváltok...
Na ezt magyarázza meg nekem valaki...
Mindez 185-ös Michelin téligumival.Szerk.: Nincs valakinek eladó 15", 8 küllős Opel felnije 4db?
Erre gondolok:
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Call of Duty: Warzone
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Androidos fejegységek
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Disney gyerek elefántos falióra
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapjárat nekem akármilyen hidegben 1500rpm, majd mire kitolatok a garázsból (12m) leesik 1000re, majd szép lassan 700fölött egy picivel megáll. A fogyi meg 7.6-7.9 között van ebben a hidegben, igaz én hosszabb távokon használom: napi 2*27km (10es út, majd végig Budán, majdnem Budafokig). Viszont én azt vettem észre, hogy ugyanúgy fogyaszt az autó,ha kitaposom a belét, mint amikor vigyázok rá és 2500nál mindig elváltok...
Na ezt magyarázza meg nekem valaki...
Mindez 185-ös Michelin téligumival.