Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Fekete volt, az OPC felirat pedig pont mint az enyém, rendes vastag, fémhatású, nem matrica, ezért is gondolkodtam el kicsit.
Picit mentünk egymás mellett, mert mikor lehúzódott, nem sejtettem, hogy mit is szeretne, csak akkor léptem oda neki, amikor láttam, hogy akar elnyúlni, amúgy csak szolidan gyorsítottam volna vissza 160 köré.
Napszemüveges fiatal srác volt és mivel nem láthatta, hogy az én seggemen is van egy opc felirat, nem hibáztatom.Egyébként azt észrevettem, hogy tekintélyt parancsoló lehet a kocsi eleje, mert ahogy közeledek a belsőben, mindenki szépen húzódik félre. Egyszer megnézném, milyen lehet a visszapillantóban közeledni látni 180-200 körül.

haddent: még mindig nem szoktam meg az erejét igazán, hogy viszonylag kevés autó szaladgál ekkora teljesítménnyel. Azért egy M-es BMW volt az M1-M7-en kifelé pár hónapja, az például gyorsabb volt, de nem volt rossz érzés, mert nem utcahosszal vert meg, 180-ig egész fej-fej mellett mentünk, lehet, hogy nem váltott vissza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest