Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deicide

veterán

válasz hdman #39528 üzenetére

Fekete volt, az OPC felirat pedig pont mint az enyém, rendes vastag, fémhatású, nem matrica, ezért is gondolkodtam el kicsit.
    Picit mentünk egymás mellett, mert mikor lehúzódott, nem sejtettem, hogy mit is szeretne, csak akkor léptem oda neki, amikor láttam, hogy akar elnyúlni, amúgy csak szolidan gyorsítottam volna vissza 160 köré. :)
    Napszemüveges fiatal srác volt és mivel nem láthatta, hogy az én seggemen is van egy opc felirat, nem hibáztatom.

Egyébként azt észrevettem, hogy tekintélyt parancsoló lehet a kocsi eleje, mert ahogy közeledek a belsőben, mindenki szépen húzódik félre. Egyszer megnézném, milyen lehet a visszapillantóban közeledni látni 180-200 körül. :B

haddent: még mindig nem szoktam meg az erejét igazán, hogy viszonylag kevés autó szaladgál ekkora teljesítménnyel. Azért egy M-es BMW volt az M1-M7-en kifelé pár hónapja, az például gyorsabb volt, de nem volt rossz érzés, mert nem utcahosszal vert meg, 180-ig egész fej-fej mellett mentünk, lehet, hogy nem váltott vissza. :D

Új hozzászólás Aktív témák