Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Üdv mindenkinek!
A PC-s kockulásnak lassan vége.
..mivel összetoltam a konfigom.
Most a vas jön..
Szal amim van az egy Astra F 1,4 SE motoros ( hengerenkénti befecskendezés 8 szelep)
Arra lennék kiváncsi, hogy tuning berkekben mit lehet tudni erről a kocsiról, motorról.
A forgalmi szerint 85 LE..átszámolva, lehet elírták, vagy elveszett belőle nemtom..
A kocsival nincs semmi problémám, jelenleg apróbb javítások lesznek rajta, utána meglátom mi lesz..
Egy kérdésem viszont lenne az Astra F tulajokhoz..nekem kicsit imbójgósnak tünik a gép, lehet felkeményítem a futóművet, de akkor meg elpattog a frankó magyar aszfalton..
.van valakinek olyan futóműve a vas alatt, ami stabil is és a magyar utakon nem pattog el? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..mivel összetoltam a konfigom.
.van valakinek olyan futóműve a vas alatt, ami stabil is és a magyar utakon nem pattog el?