Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
A mai napon g astra tulaj lettem. Eddig minden tuti de ugye írtam a kivillanó motorlámpát. Lehet megtaláltam a bűnöst. A lambda szonda kábele el volt szakadva és valamilyen módon össze lett kötve, nem cserélték. Erre gyanakodok hogy kontakthiba lehet. Emellett motorikusan nem vettem észre semmilyen gondot. Megy, húz ahogy kell. Az eladó szerint 12000 km van a téli gumikban a gondom csak annyi hogy a DOT számuk 1608

A másik idegesítő gond hogy a kesztyűtartó ajtaja nem marad meg kinyitott állapotban hanem lehajlik mivel a műanyag rész ami fogná el van törve. Ezt nem tudom hogy lehetne orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest