- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
urban racer
üzenetére
Háát, az elsőt nem tom biztosra, de komplet C20LET műszerfala van, a második az meg tutira C20LET. Ezeknek semmi köze a C20NE-hez.Amúgy valami jaaa, ezekre már lehet azt mondani, hogy megy is! Motorcserébe, turbósításba, vagyonokba kerülő tuningra meg nem izgulok, meg pénzem sincs rá.Talán tavasszal egy kis hengerfej optimalizáslás, de itt ki is merült a tuning számomra.
Kipuff téren, meg nem tok tanácsot adni, mivel nem tom milyen motor van a kocsiban, meg, hogy mit vársz a kipufftól? Nekem speciel egy gyáriról méretezett egyszerű üres dobom van, mibe a két végén egymással ellentétes oldalon bemegy egy cső, oszt annyi, mindez savállóból+ egy ovál vég. Nekem haveri alapon 9000 volt a dob+4000 a vég+2000 a felrakás.A lényeg, hogy ez nem fog lelesni 1,5 év után. NA meg lehet nyertem +0,1LE-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest