- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
"A teljesítményhez üzemanyag kell, és az nem kérdezi meg, "izéé, hány köbcentis is a motor,"
Ezt irtad es en erre irtam ezeket, hogy de bizony pont erre megy a vilag, kisebb köbcenti, nagyobb tömeg, több teljesitmeny, alacsonyabb fogyasztas. Benzinessel ugyan ez van. Most egy 1.2 turbo benzin több teljesitmenyt tud mint egy 5-10 evvel ezelotti 1.4 szivo alacsonyabb fogyival...joo 150e km es valszeg komoly repair de majd kiforrja magat

Tartossag....hat igen, azzal nem vitatkozom...auto 5 evre aztan add el, következö tulaj +5ev +csomo szerviz aztan kuka

(#29538) hdman : Igy van
pont ez lett volna a mondandom csattanoja
es meg a kedvenc markamat is megbantottam 
(#29533) vebbful:ketlem. Orszagut+palyanal lattam, h hozza ezt, varosban jooo ha egy pentek delutani Bp-t nezek biztos kell raszamolni, de 7-8 literbol tuti megall szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Highguard
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- darkFlash CF8 Pro
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pont ez lett volna a mondandom csattanoja
es meg a kedvenc markamat is megbantottam