- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Azért a biztosítóba annyira nem bízzatok. Nekem az elmúlt években volt több kisebb nagyobb koccanásom vétkes és vétlenként is és elég érdekes árak jöttek ki.
Pl Bécsben meghúztam egy Peugeot 607 elejét. Nálam a dísztárcsa meg a hátsó lökhárító lett karcos. Az ő kára 570e Ft. Sztem kb a kocsi nem ért annyit.
Bp-en kihajtott elém egy autó (ő volt a hibás bár nem ismerte el, hívtam rendőrt). Az ő kára 650e, az enyém 1.65m. Még 2 hétig jártam a kocsival, az övét vontatni kellett el a helyszínről. Személyi sérülés nem volt.
Szóval nagyon elmebeteg összegek is ki tudnak jönni. Ha nem egyértelmű, hogy ki hibázott és vagy nem akarja elismerni, akkor érdemes rendőrt hívni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HTPC (házimozi PC) topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest