Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hali!
Bár én másképp látom ezt a jeges dolgot, de valóban néha hátrány az ABS. Azt azért ne felejtsük el, hogy nem arra való, hogy hamarabb megállj, mint ahogyan azt sokan tévedésből gondolják,hanem fékezés alatt is tudod irányítani az autót. Például laza talajon, (hó, puha homok) sokkal jobb nélküle. De volt már olyan nekem is, hogy rántottam a kéziféket a plafonig, annyira nem akartam lassulni, de az egy 20 éves ABS technológia ( A vectra). Tiszta repedés, hepehupa, puklis volt az útfelület (aszfalt), én meg mentem mint a bajnok, mert hát 20 évesen én ugyan mindenkinél okosabb vagyok és jobban vezetek. Na pont ebben a szituban, ahogy pattogott a kerék a szuper útfelületen, úgy kerregett az ABS, de az érezhető lassulás meg elmaradt, maradt a kézifék. Ugyan ez van homokban is. Repesztesz a földes úton, aztán hiába taposod, csak krrrr krrr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Konteó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest