Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
az 1.2es corsa nem igen gyorsul 12s alatt 100ra. sztem rettenetesen alulmotorizált az 1,2es motorral az új corsa. majd elkérem az 1,4es mocival egy 7végére.nekem is bejön az új corsa, de tartok tőle, hogy az 1,4es mocival nem leszt túl gazdaságos fenntartani. az 1,4es opel moci sztem nagyon gáz. vezettem G astrát, Merivát, és C Corsát is ezzel a mocival, és nagyon nem jött be. sokat eszik, és nem megy. főleg magasabb fordulatszámon kifogy a szuszból. 5000 felett meghal. az 1,2es moci viszont a C Corsával kombinálva tökéletes volt. pörgős, és fürge autó. az astrákban pedig az 1,6os a jó választás. ugyanannyit eszik, mint az 1,4-es, de legalább megy.viszont drágább fenntartani. egyelőre autót nem akarok venni, épp elég kinyögni a Vivaro részleteit.Azért majd rendesen letesztelem az új Corsát.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest