Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• akos86

aktív tag

Kedves forumtársak! Leírom a kálváriámat.Próbálom röviden. Megvettem egy 94-es 16.16V viszonylag szép F Opel Astrát. Örültem mint majom a farkának.Jól ment egy két belső alkatrészt cseréltem ami nagyon szúrta a szemem pl váltószoknya. Majd jöttek a gondok Kecskemét felé menvén 90-es tempónál megszűnt a hajtás.Mint kiderült a kuplungtárcsa föladta mondom fasza ment bele az új kuplung szett (Sachs) + bowden meg két külső féltengelyez 100.000-be fájt.Majd volt egy fasza rohadás a tank felől az is megcsináltattam 20000-ért most meg vihetem festetni a hátulját. Majd ezután menet közben leállt mondom hát ilyen nincs indulni nem volt hajlandó. Kicseréltem a üzemagyag szivattyú relét majd pöcc röff egészen egy napig volt jó. Most ott tartok hogy ismét leállt beindul de azonnal leáll. Én komolyan mondom nem sz*ptam még autóval ennyit.Tanácstalan vagyok hogy mi lehet a baja ennek a rémségnek komolyan mert a pénzt azt nyeli frankón és alapvetően mint autó a funkcióját még ki sem tudom használni.
    Üdv egy elkeseredett opel tulaj :(

Új hozzászólás Aktív témák