- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
akos86 #16357 üzenetére
94-es autó, ez előfordul. Pl amiben már váltószoknya-kormány csere szükséges abban van kilométer bőven. Nekem 96-os vectrám van bár ez valóban megkímélt darab de ebben is vannak cserélni való alkatrészek.
Ténylet:
Jelenleg a vectra is mozgásképtelen, csapágyas lett a főtengely vagy az olajszivattyú adta meg magát. Ok: E85 elektronika sajátkezű bekötése csak valóban hozzáértőknek való, bár bekötöttem és működik is hibátlanul (benzin volt még csak benne de már az elektronika vezérel) egy polaritásbeli probléma miatt az injektor benzint nyomott be a hengerekbe persze anélkül, hogy járt volna a motor ami szépen le is szivárgott az olajba. Olajat kicseréltem, látszólag minden jó volt majd mégis megszűnt az olajnyomás.
E85 tapasztalatok majd később
Egyébként az Eco lámpáját is bekötöttem, a speed control jel is be lesz kötve azaz teljesértékű lesz a cuccos.
-
TasiA
senior tag
válasz
akos86 #16357 üzenetére
Meg kéne próbálni kocogtatni/ütögetni az AC pumpát indítózás közben. Ha elindul, akkor az lesz a probléma. Kuplungnak semmi előjele nem volt? Nem zörgött, nem volt szarásig kitekerve a bowden? Féltengelyeket meg megint csak vásárláskor kellett volna ellenőrizni, az sem kopik el 1-ik pillanatról a másikra.
-
FF23
senior tag
válasz
akos86 #16357 üzenetére
Bármilyen '94-es autónál sajnos kell ilyesmikre számítani, a kopás ellen nincs mit tenni. A kuplungnál még azt sem lehet mondani, hogy átvertek, mert nem látható, hanem egyszerűen nálad jött ki.
Az üa. relé meghibásodása meg valószinűleg csak tünet volt, a valódi hiba talán az AC-pumpánál lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Milyen routert?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Sekiro: Shadows Die Twice
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest