Hirdetés
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Ismerem a mai világot. Főleg a kedves hölgyek ítélnek a kocsid alapján
Igaz azt nem tudják, hogy a banké vagy a tiéd.Ez tény, hogy egy szimbólum is az autó és sokat számít. Én sem egy trabant miatt írok ide, hanem van egy kocsi ami nagyon megtetszett mert kurva szép és megfizethető, meg jobban is érezném magam egy 5 éves kocsiban mint egy 17 évesben és büszkén mondhatnám hogy na ez is megvan.
Persze itthon mondják, hogy várjam meg míg kimegyek külföldre dolgozni, meg télen ne vegyek autót. Jövő nyáron tervezem hogy feladok mindent és kimegyek dolgozni, de addig ugysem bírok várni. Oda már az új autóval akarok menni. Ha eladnám az F Astrámat akkor pont ki tudnám csengetni a 2 millát kp, de akkor egy forintom sem maradna utánna viszont nem lenne hiteles az autó. Lehet hogy megvárom a tavaszt, vagy nem tudom mit csináljak.
Kitaláltam ezt, hogy kell egy olyan autó nekem, de tudom, hogy sokmindenre kell figyelni meg a család meg a barátok véleménye is számít mert védenek a hülyeségtől, meg a kapkodástól. Ha nem lenne semmi befolyásoló tényező akkor valószínű, hogy megvenném mostanában. Az biztos hogy furcsa lenne, hogy hirtelen a nehezen gyűjtögetett pénzem sehol nem lenne egyik napról a másikra, viszont lenne egy jó autóm
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pengeélen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Apple Homepod Mini
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz azt nem tudják, hogy a banké vagy a tiéd.Ez tény, hogy egy szimbólum is az autó és sokat számít. Én sem egy trabant miatt írok ide, hanem van egy kocsi ami nagyon megtetszett mert kurva szép és megfizethető, meg jobban is érezném magam egy 5 éves kocsiban mint egy 17 évesben és büszkén mondhatnám hogy na ez is megvan.