Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Octopus21

aktív tag

válasz TasiA #16268 üzenetére

Ismerem a mai világot. Főleg a kedves hölgyek ítélnek a kocsid alapján:) Igaz azt nem tudják, hogy a banké vagy a tiéd.Ez tény, hogy egy szimbólum is az autó és sokat számít. Én sem egy trabant miatt írok ide, hanem van egy kocsi ami nagyon megtetszett mert kurva szép és megfizethető, meg jobban is érezném magam egy 5 éves kocsiban mint egy 17 évesben és büszkén mondhatnám hogy na ez is megvan.
    Persze itthon mondják, hogy várjam meg míg kimegyek külföldre dolgozni, meg télen ne vegyek autót. Jövő nyáron tervezem hogy feladok mindent és kimegyek dolgozni, de addig ugysem bírok várni. Oda már az új autóval akarok menni. Ha eladnám az F Astrámat akkor pont ki tudnám csengetni a 2 millát kp, de akkor egy forintom sem maradna utánna viszont nem lenne hiteles az autó. Lehet hogy megvárom a tavaszt, vagy nem tudom mit csináljak.
    Kitaláltam ezt, hogy kell egy olyan autó nekem, de tudom, hogy sokmindenre kell figyelni meg a család meg a barátok véleménye is számít mert védenek a hülyeségtől, meg a kapkodástól. Ha nem lenne semmi befolyásoló tényező akkor valószínű, hogy megvenném mostanában. Az biztos hogy furcsa lenne, hogy hirtelen a nehezen gyűjtögetett pénzem sehol nem lenne egyik napról a másikra, viszont lenne egy jó autóm:)

Új hozzászólás Aktív témák